SUZE HEROJA: Piloti plakali dok je Dejanovo telo zauvek nestajalo u humci. Jedva su mu uputili ove reči (FOTO)

– Voleli smo ga zbog njegovog sportskog duha i gospodskih manira – rekao je klasić

  • 12

Nastradali pilot Dejan Pandurović sahranjen je na Novom groblju u Beogradu u 13.30 sati. Dirljivim govorom od Dejana oprostili su se i njegovi klasići.

Uz tužne zvuke trube, kolona je krenula do groba: Sahrana pilota Dejana Pandurovića, koji je poginuo u padu aviona kod Šapca (FOTO)

Srce moje je iščupano, kako će majka da živi bez tebe: Krik majke para nebo na sahrani sina pilota (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pljačljivim glasom klasići su ispratili Dejana na večni počinak. Piloti su smogli snage da izgovore te poslednje reči, reči upućene njihovom prijatelju, učitelju i kolegi.

Reči upućene ponosu Srbije i ponosu svoje porodice.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Reči upućene ocu dvoje dečice, koji ih više nikad neće zagrliti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

– Voleli smo ga zbog njegovog sportskog duha i gospodskih manira. Bio je uzoran nastavnik letenja, zaljubljenik u sport i putovanja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Imao je ženu Jelenu i dve ćerke. Nadam se da će Jelena uspeti da ih usmeri na pravi put. Bila mi je čast služiti sa tobom, neka ti je večna slava brate! – jecao je klasić Miodrag Krstić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Vojni avion “super galeb G-4″ srušio se 7. aprila na području sela Slatina kod Šapca, kada su poginuli potpukovnik Nenad Ćulibrk iz Komande RV i PVO i kapetan Dejan Pandurović iz 252. školsko-trenažne avijacijske eskadrile 204. vazduhoplovne brigade.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kapetan Dejan Anđelko Pandurović rođen je 15.l aprila 1978. godine u Vrbasu. Na službi u Vojsci Srbije je od 2001. godine.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Obavljao je dužnost pilota, ujedno nastavnika letenja u 1. avijacijskom odeljenju 252. školsko trenažne avijacijske eskadrile u 204. vazduhoplovnoj brigadi.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Кошаркаш

    10. april 2017 | 14:55

    Пилоти нам гину у кршевима од 30-40 година а политичари и генерали возају нове аудије и мерцедесе,да Бог дао да сви поцркате,шљаму људски.

  • Жељко ☦

    10. april 2017 | 15:23

    Тело у хумци а душа тамо где је и сам на крилима својих авиона био. Слава вам хероји. Сачували сте своју земљу у рату и сачували сте свој народ у миру.

  • Tanče

    10. april 2017 | 15:40

    Tuga velika, nek pociva u miru. Saucesce porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA