Zbog njega je Amerika bombardovala Siriju: Terorista koji je kidnapovao Zapadnjake svedočio o užasima hemijskog napada(FOTO) (VIDEO)

Islam je uvek tvrdio da je nevin za sve optužbe koje mu se stavljaju na teret

  • 14

Doktor Sadžul Islam je školovan u Britaniji i postao je heroj spasavajući i snimajući bolnički tretman žrtava hemisjkog napada u Idlibu, ali je u isto vreme i čovek kome je suđeno za pripadnost terorističkoj grupi koja je kidnapovala dvojicu novinara 2012. godine.

Krčka se priprema Rusa sa saveznicima: Amerikanci prešli "crvenu liniju", na novi napad odgovorićemo silom

Printskrin: Youtube/Dr Shajul Islam Printskrin: Youtube/Dr Shajul Islam

Najmanje 86 ljudi, među kojima 20 dece umrlo je u užasnom prošlonedeljnom napadu na provinciju Idlib, a mnogo njih povređeno je i i dalje se nalaze u ozbiljnoj životnoj opasnosti.

Doktor Islam, iz zapadnog Londona, objavio je video pacijenata na svom Tviter nalogu, rekavši pritom koje su posledice dejstva hemijskog oružja na ljude i objasnivši na koji način se bolnica o njima stara.

Međutim, isti čovek bio je uhapšen i osumnjičen za kidnapovanje dvoje novinara, britanskog Džona Kantilu i holanskog Džeroena Orlemansa, 2012. godine ali je pušten nakon što je suđenje propalo jer niko od tužiočevih svedoka nije mogao da priži valjane dokaze.

Printskrin: Youtube/Face the Truth Printskrin: Youtube/Face the Truth

Islam je uvek tvrdio da je nevin za sve optužbe koje mu se stavljaju na teret govoreći da je kao doktor u Siriju otišao da pomaže ljudima žrtvama građanskog rata.

On je radio kao lekar u bolnici Sent Bart, ali mu je u martu oduzeta licenca iz razloga koji još uvek nisu poznati javnosti.

Smatra se da su upravo njegovi snimci sa lica mesta nagnali američkog predsednika da odobri bombardovanje Sirije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bonus

    10. april 2017 | 17:01

    Njihov je bio, njihov i ostao, tj, zapadni tvor.

  • ssss

    10. april 2017 | 18:32

    Kakva je razlika izmedju pedesetoro djece otrovanih bojnim otrovom i pedesetoro djece zatrpanih u rusevinama ili raskomadanih gelerima? Nikakva. Rat je uzaaaaas.

  • Чарапанка

    10. april 2017 | 20:38

    Idlib?! Teroristicko gnezdo! Mnogo providno! Na sta su sve spremne zapadne svinje! Podrska Putinu, Asadu i Iranu!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA