Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

April nam definitivno pokazuje svoje pravo lice, a kakve nas vremenske prilike očekuju do Uskrsa pročitajte OVDE.

Danas je bio tužan dan za čitavo Ministarstvo odbrane i Vojsku Srbije, kada su sanhranjeni tragično nastradali piloti. Pročitajte OVDE ko se sve oprostio od srpskih heroja.

Bizarne vesti ne zaobilaze ni našu zemlju, a jedna posebno zanimljiva stiže iz radnje sa pogrebnom opremom. Priču nam je ispričao Radiša Mihajlović – Drnda, naš najpoznatiji i najuspešniji grobar, a možete je pronaći OVDE.

Premijera i izabranog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, danas je u vili Mir posetio američki senator Džon Mekejn. O čemu su govorili i šta su sledeći koraci, pročitajte OVDE.

Takođe, u donjem video prilogu možete da vidite kako je ovaj važan susret izgledao:

Situacija u Siriji se ne smiruje, a velike sile Rusija i SAD kao da se utrkuju u vazdušnim akcijama povodom hemijskog napada koje su u utorak sirijske snage izvele u privinciji Idlib. Natavak ovih dešavanja pročitajte OVDE.

Glumica Suzana Petričević od novembra prošle godine priolazi kroz težak period u životu, a glavni razlog za to je bolest. Ona je otvorila svoju dušu i EVO šta nam je ispričala.

Košarkaši Crvene zvezde poveli su u finalnoj seriji ABA lige protiv Cedevite sa 1:0, pošto su u prvom meču u Pioniru savladali Zagrepčane. Šta se dalje dešavalo pročitajte u celoj vesti OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA