≫ 

TUGA: Čuveni Giga Moravac na hemoterapiju putuje autobusom GSP-a

- Išao sam stalno na onkologiju. Bože, hvala ti, sad idem samo jednom u šest meseci. Jednom sam ušao u punu 33 i jedva sam se ugurao - ispričao je glumački velikan iz još uvek aktuelnog "Boljeg života"

  • 13

Proslavljeni domaći glumac Marko Nikolić (71) otvorio je dušu u jednoj od TV emisija, kada je ispričao kako bolestan putuje autobusom "GSP Beograd" na lečenje.

Preživeo Goli otok, nacistički logor i kliničku smrt: Vlasta i sa 90 neumoran - igra 6 predstava! (FOTO)

Čuveni Giga Moravac rastužio je srpsku javnost sa kojom je podelio svoju nezavidnu materijalnu situaciju, zbog koje je čak i na hemoterapiju najčešče putovao linijom 33.

- Išao sam stalno na onkologiju. Bože, hvala ti, sad idem samo jednom u šest meseci. Jednom sam ušao u punu 33 i jedva sam se ugurao. Na kraju platforme autobusa stajao je jedan grmalj i kada me je ugledao, iznenadio se i rekao: "Marko, da dižem ja nekog?". Rekao sam, nemoj molim te da dižeš nikog - ispričao je pred kamerama "Ekskluziva" Nikolić.

Glumački velikan je priznao da voli da se vozi javnim prevozom još od studentskih dana, kao i to da ne vozi svoj automobil.

- Taliju sam ostavio u blizini zgrade i ne sećam se kad sam je parkirao, Kad se malo šprolepša vreme, pa ću je upaliti - ispričao je mnogima omiljeni lik iz "Boljeg života".

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    11. april 2017 | 13:48

    Hvala za obelezeno detinjstvo, ziv bio!

  • Kica

    11. april 2017 | 17:36

    Nama je vazno da Soraja i Stanija ne idu pesice,sta ce nama pametni ljudi od kojih nasa deca mogu da nauce nesto ,nama trebaju Soraje Zmajevi i Stanije!!!!!!

  • JS

    11. april 2017 | 09:49

    Kakvi su vam to bombast I naslovi? Strasno. Ko god da je pogledao emisiju o kojoj govorite, vidi Marka raspolozenog, pricljivog. Zivi zadoviljnim zivotom, ponasa se i zivi kao sav normalan svet. Ni u jednom trenutku se ni na trenutak, nije vratio na temu bolesti. Vi to potencirate. Pustite coveka da uziva u zivotu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA