• 0

U Pančevu će upis u vrtiće trajati od 18. do 28. aprila

Uz prijavu za upis potrebno je podneti dokumenta kojima roditelj dokazuje porodični status, koji je od značaja za upis deteta

  • 0

Za razliku od Beograđana koji će decu u vrtiće upisivati od 8. do 19. maja, upis mališana u pančevačka obdaništa trajaće od 18. do 28. aprila.

 

Konkurs za vrtiće od 8. do 19. maja: Na listi čekanja više od 8 hiljada mališana!

 

Predškolska ustanova pozvala je roditelje, staratelje, usvojitelje i hranitelje da upišu decu predškolskog uzrasta i to u celodnevni boravak, jaslice, decu od jedne do tri godine starosti, celodnevni boravak – obdanište – decu od tri do sedam godina i u pripremni predškolski program decu rođenu od 1. marta 2011. do 1. marta 2012. godine.

 

Obaveštenje o slobodnim mestima za upis dece objavljuju se na oglasnim tablama i na drugi pogodan način u svim objektima “Dečije radosti”.

 

Uz prijavu za upis potrebno je podneti dokumenta kojima roditelj dokazuje porodični status, koji je od značaja za upis deteta. Obaveštenja o potrebnoj dokumentaciji objavljena su na oglasnim tablama objekata.

 

Prijave za upis dece podnose se od 18. do 28. aprila u upravnoj zgradi “Dečije radosti” u ulici Žarka Zrenjanina 25 od 8.30 do 16 sati, a sredom od 9 do 16.30.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs/013info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok