Erik Tramp uz oca: Drago mi je što je tata reagovao u Siriji! To je uradio zbog Ivanke, ali i zato što se ne plaši Putina!

Donald Tramp je, prema Erikovim rečima, takođe bio užasnut prizorima na televiziji, gde je video kako decu kupaju vodom kako bi sprečili da im spadne koža od bojnih otrova

  • 13

Odluka Donalda Trampa da SAD izvrše napad na bazu Šajrat u Siriji dokazuje da ga Vladimir Putin neće "maltretirati", rekao je za sin predsednika SAD Erik Tramp.

Ivanka je rekla da je ponosna na svoj oca zbog napada na Siriju, a onda joj novinar zapušio usta

Erik je rekao da njegov otac nije zastrašen Putinovim pričama o ratu i da neće biti nikog "tvrđeg" od Trampa.

On je za Dejli Telegraf rekao da je njegov otac reagovao napadom delimično i zbog njegove sestre Ivanke Tramp, za koju kaže da je bila užasnuta napadom.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Donald Tramp je, prema Erikovim rečima, takođe bio užasnut prizorima na televiziji, gde je video kako decu kupaju vodom kako bi sprečili da im spadne koža od bojnih otrova.

Uprkos tome, kako kaže srednji sin Trampa, predsednik SAD "je veliki mislilac, praktičan, a ne impulsivan", dodavši da je ponosan na svog oca zbog načina na koji je odgovorio na navodni napad hemijskim oružjem i da veruje da zaista promišlja svoje poteze.

Foto: Guliver/Chip Somodevilla/Getty Images Foto: Guliver/Chip Somodevilla/Getty Images

- Usput, on je bio protiv bilo kakvih akcija u Siriji pre dve godine. Onda lider (predsednik Sirije Bašar Al-Asad) napadne svoj narod, žene i decu, hemijskim oružjem i onda globalni lider i najjača super sila (Amerika) mora da reaguje i to smo uradili sa mnogo podrške od naših saveznika i mislim da je to velika stvar - rekao je Erik.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    12. april 2017 | 12:47

    Tvoj tata se ne boji Putina a da bi to dokazao ginuce sinovi drugih tata . Sto tebi i Ivanki ne navuce uniforme da dokaze svoju hrabrost . Inace i tatica je eskivirao sluzenje vojske .

  • Раднаскела

    12. april 2017 | 08:43

    Тако је и Клинтон бомбардовао СЦГ зато што Хилари није могла да гледа "патње Албанаца". Саосећајан неки народ.

  • Sava

    12. april 2017 | 14:07

    Samo dobro placaju novinare i daju zadatak sta da objave i eto ti rata.Mi se još secamo Markala i izmisljenih priča o Srbima kao agresorima kao razloga za bombardovanje i otimanje Kosova.Ko im je srusio kule zasto su uništili Irak Libiju pobili indijance.Grabljivi agresori naj veci na svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA