≫ 

Klepetan se vratio Malenoj: Kada ju je zatekao sa drugim, napravio haos! (VIDEO)

Roda Malena, kao što je svima poznato, već 25 godina zbog povređenog krila nije mogla da leti na jug, ali njen odani Klepetan godinama joj se vraćao, što je javnost dočekivala sa velikim uzbuđenjem i radošću

  • 4

Došlo je do ponovnog ujedinjenja najpoznatijeg para roda u Hrvatskoj, prenosi je brodportal.hr.

Kraj najlepše ljubavne priče posle 14 godina: Klepetan se nije vratio Malenoj, njoj slomljeno srce! (FOTO)

Ali ovaj put nije teklo sve glatko i idilično kao inače. Klepetan je, naime, u gnezdu Malenu zatekao sa drugim i poludeo.

- Danas u 15 časova je došao. Napravio je haos, polupao je jaja, razbacao gnezdo. Potukao se sa drugom rodom, ovaj ga je udario po krilu. Obrisao sam mu i oprao krv - ispričao je za Index.hr Stjepan Vokić, koji godinama brine o najslavnijem paru roda.

- Otjerao ga je, ovaj je zbrisao - uzbuđeno je posvedočio Vokić, koji se godinama brine o paru roda, čiji su rasplet ljubavno-pustolovne avanture mnogi pratili i putem lajvstrima na Jutjubu.

Foto: Promo Foto: Promo

Roda Malena, kao što je svima poznato, već 25 godina zbog povređenog krila nije mogla da leti na jug, ali njen odani Klepetan godinama joj se vraćao, što je hrvatska javnost dočekivala sa velikim uzbuđenjem i radošću.

Printskrin:Youtube/Jana Printskrin:Youtube/Jana

No ove godine Klepetan je zabrinjavajuće kasnio. Toliko, da su mnogi, pa i sam Vokić, verovali da je ili poginuo ili odustao od povratka.

Ovo je najkasniji datum, u zadnjih 15 godina, u kojem se Klepetan vratio u Brodsku Varoš. Očito je ove godine imao drugačiji plan puta, ali je to odradio, potpuno frajerski.

Foto: Promo Foto: Promo

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coa

    13. april 2017 | 09:06

    Ovo je nesto lijepo iskreno

  • MOMO

    13. april 2017 | 09:06

    Malena Ajfon

  • Dino

    13. april 2017 | 19:38

    Maric će ih pozvati u Parove i TO sve troje,a možda i Amidzic ih pozove u svoj show...Srbija je na nogama i čeka novu epizodu Parova yeeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA