≫ 

Srpkinje su definitivno najlepše žene na svetu: Ovo su dokazi koji ne mogu da budu oboreni (FOTO)

Savršenom figurom, prodornim pogledom i seksi telima, naše devojke ceo svet ostavljaju bez komentara

  • 32

Pitanje gde žive najlepše žene na planeti služi koliko za razbibrigu, toliko i za pumpanje ega pobedničke nacije. Mi možemo da budemo bezbrižni i ponosni, jer gotovo da nema liste najzgodnijih, najprivlačnijih, najseksipilnijih žena na kojoj nisu Srpkinje.

Stranac objavio uputstvo za muvanje Srpkinja, a jedna stvar će razbesneti mnoge

Kada govore o Srpkinjama, stranci kažu da su dame sa ovih prostora savršena kombinacija mediteranskih i slovenskih gena. Naše devojke to potvrđuju svakodnevnim postavljanjem fotografija na Instagramu pod oznakom "serbiangirl". Ako ste nekada sumnjali, pogledajte ove slike i uverite se da niko nema žene kao Srbija.

A post shared by Tanja (@tanjadjukic) on

Savršene figure, prodornog pogleda i seksi tela, nije ni čudo što Srpkinje sve ostavljaju bez komentara.

Ukoliko niste iz Srbije, tela naših devojaka sa idealnim proporcijama, dugim nogama, zaobljenim kukovima, okruglom zadnjicom, nateraće vas da poželite da se preselite u Srbiju.

Potvrdiće to i stranci koji šetaju ulicama Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Niša, ne znajući gde pre da pogledaju.

Upravo stranci tvrde da naše devojke imaju posebnu vrstu zanosa i radosti i da su uprkos teškoj materijalnoj situaciji lepo obučene i veoma atraktivne.

Srpkinje su lepe kao manekenke, pa ne čudi što se sve više njih pojavljuje u holivudskim filmovima.

Preporučujemo dnevnu dozu lepote. Svakog dana na instagramu ukucajte "serbiangirl" i uživajte u najprivlačnijim prizorima.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cccccc

    13. april 2017 | 15:56

    Ove rijaliti plasticarke su lepe ?!

  • Mladen Nemilosrdni

    13. april 2017 | 15:43

    Ne lupajte gluposti. Srpkinje su po ponašanju najodvratnije žene koje nemaju ni manire ni stida za bilo šta. Sva spoljna lepota ode niz kanalizaciju kad progovore i kad treba da iznesu mišljenje o životu. Gledaju samo kome će da se uvuku pod kožu dok ga ne oljušte a posle traže novu žrtvu. Sramota kakve su nam devojke i žene. Odvratnuše na svakom koraku, mačku kad nahraniš ona ti je zahvalna i ume to da pokaže, pa čak i sledeći dan ako je ne nahraniš ona će se opet pojaviti, a Srpkinji jednom ne učini aj ćao. Nije ni čudo što su pune javne kuće po svetu naših tobože lepotica za primer. Neke nove generacije će možda i biti takve ove danas ne vrede ni glavicu luka. I pazite malo šta pišete. Lepota žene uvek dolazi iznutra, spolja je prolazno.

  • Pa nije to nista novo

    13. april 2017 | 15:56

    Nase zene i jesu naj lepse na svetu bar meni.Cak i da nisu po necijim standardima meni ce uvek biti najlepse i najbolje na svetu.Samo bi bilo lepo da i one malo pocu da cene svoje Srbe.I da malo vise vode racuna o nama.Jer zena je stub drustva.Mozda je muskarac glava ali zena je vrat.I zato Srpkinje moje cuvajte malo svoje Srbe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA