Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

Pravoslavni vernici SPC sutra obeležavaju Veliki petak, najtužniji dan za sve hrišćane. Na ovaj datum se posti na vodi, a mnoge domaćice farbaju uskršnja jaja. Koje sve običaje još praktikuju vernici, pročitajte OVDE.

“Banatska magistrala” je putni pravac koji kreće od Dunava, odnosno Kovina i spaja Pančevo, Zrenjanin, Kikindu i nastavlja prema Čoki, a jedan krak – desni, ide do granice sa Mađarskom na Đalu, dok se levi krak nastavlja preko Sente na auto-put E 75 Beograd – Budimpešta“. O značaju ovog infrastrukturnog prioriteta Pokrajinske Vlade, čitajte OVDE.

Boban S. (40), iz glavnog trezora NLB Tutunske banke u Skoplju oteo je tri miliona evra i tako se upisao na listu najvećih pljačkaša u regionu. On se sada nalazi u pritvoru, ali ne želi da otkrije gde je ukradeni novac, niti da li mu je neko pomagao u pljački veka. Ostatak priče nađite OVDE.

Nakon odigranog 30. kola, završio se regularni deo Superlige, a početkom sledeće nedelje počinje susret klubova iz plej-ofa. Ko ć se sa kim suočiti na terenu, pročitajte OVDE.

Dragana Šarić, poznatija pod umetničkim imenom Bebi Dol, promenila je ime. Poznata pevačica jugoslovenske rok scene ime je zamenila crkvenim, dok je prezime preuzela od muža prilikom venčanja. Njen novi identitet otkrijte u tekstu OVDE.

Na kraju, Crvena zvezda je odbranila titulu u ABA ligi, vrlo sigurnom igrom u Zagrebu. Više o slavlju crveno-belih čitajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA