≫ 

Nosio je majicu sa likom Draže Mihailovića i dobio kaznu od 550 maraka. Majica će takođe biti kažnjena! (FOTO)

Izrečena mu je jedinstvena novčana kazna u iznosu od 550 KM, a majica sa Dražinim likom je oduzeta

  • 26

Pripadnici Policijske stanice Goražde priveli su A. V. iz Višegrada nakon što se u restoranu tržnog centra Bingo u četvrtak u 19.40 pojavio u majici sa likom četničkog vojvode Draže Mihaililovića, saopšteno iz MUP Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, prenosi Faktor.ba.

SEĆATE LI SE OVOG MOMKA? Cela Srbija je zapamtila ono što je uradio PRE GODINU DANA!

- Na mesto događaja izašli su policijski službenici Uprave policije MUP BPK Goražde te lice A. V., nastanjeno u Višegradu, pozvali u službene prostorije radi obavljanja razgovora. Izvršeno je alkotestiranje gde je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu 0,29 g/kg, a licu A. V. uručen je prekršajni nalog iz oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zbog vređanja verskih, nacionalnih i rasnih osećanja građana u alkoholisanom stanju – saopšteno je iz MUP BPK Goražde.

Njemu je izrečena jedinstvena novčana kazna u iznosu od 550 KM, a majica sa Dražinim likom je oduzeta, u slučaju žalbe počinioca biće korišćena kao dokaz, te na kraju uništena, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuka

    14. april 2017 | 12:25

    Malo su ga kaznili, novčana i plus zatvorska kazna pa bi sledeći put dobro razmislio dal će da je obuče..

  • Realan

    14. april 2017 | 13:17

    Odlicno po tome bi MUP RS trebao da uzvrati istom merom. Recimo zelena boja necijeg auta takodje moze vredjati necija osecanja i izazivati nemir u narodu, da nr pomnjemo feredze, dimije i turbane. Takvu garderobu bi trebalo zakonom zabraniti na poodrucju Republike Srpske jer ne samo sto vredjaju osecanja vec mogu pomoci izvrsiocima teroristickih dela. Nadam se da ce Reublika Srpska pripremiti adekvatne odgovore i tako regulisati svoje pravne akte kako ne bi gradjani Srpske morali da trpe islamiste.

  • Senior

    14. april 2017 | 12:53

    To je ta demokratija. Ne mozes vise ni nositi majicu kakvu hoces. Sad fino treba svi da obucemo te majice u znak podrske momku. Ziv je Cica umro nije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA