Tragedija kakvu Bosna ne pamti: Stari šporet zapalio vikendicu u kojoj su izgoreli otac, sin i njihov prijatelj

Požar je izbio u subotu u večernjim satima u vikendici čiji je vlasnik nastradali Mehić...

  • 1

U subotu uveče kod Teočaka tragično su nastradali Sanel Ibrahimović (41), njegov sin Vedin (12) i Safet Mehić (50), a prema prvim veštačenjima koji su obavljeni nakon uviđaja požar je izazvao stari šporet “bubnjara”.

Snažna eksplozija potresla Split: Odjekivale sirene, građani u panici zvali policiju, ima povređenih (FOTO) (VIDEO)

Admir Arnautović, portparol tužilaštva tuzlanskog kantona rekao je da je izdata naredba veštaku protivopžarne struke da utvrdi uzrok požara. On je napomenuo i da u vikednici nije bilo struje, prenosi Blic.

- Preliminarni rezultati obdukcije ukazuju na to da je smrt nastupila usled gušenja, a tela stradalih su potom potpuno izgorela – kazao je Arnautović i dodao da sutela ugljenisana, te da ih moguće prepoznati.

- Zbog toga se mora raditi i na utvrđivanju njihovog identiteta, ali verovatno su to ljudi čija imena se spominju u medijima – kazao je Arnauotivć.

Požar je izbio u subotu u večernjim satima u vikendici čiji je vlasnik nastradali Mehić, a sa njim su unutra bili Ibrahimović i njegov sin. Iza Sanela Ibrahimovića ostala su još dva maloletna sina.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    17. april 2017 | 15:28

    Citavo jezero Snjeznica je prepuno takvih "vikendica" a la poljski klozet,ali zauzima carski deo obale,zbog cega je vodi pecarosima nemoguce prici! Bilo je samo pitanje vremena kad ce se ovako nesto desiti,jer velika vecina "vikendasa" su blize flasi nego pameti! Zato citavo jezero i okolina placa danak jer takvima je bitno da se provedu,a iza sebe ostave deponiju smeca! U ovoj tragediji je jos tragicnije sto je nastradali decko od 12 godina bio bez majke,pa mu verovatno nije bilo druge nego biti sa ocem! On je u ovom svemu najmanje kriv,a platio je visoku cenu gluposti i poroka onih koji su na njega trebali da paze!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA