≫ 

U Holandiji ubijen bračni par iz Srbije: Roditelje petoro dece našli mrtve u kolima. O retrovizor bile okačene bokserske rukavice (FOTO)

Policija je juče uhapsila muškarca osumnjičenog za ubistvo

  • 0

Holandska policija uhapsila je juče muškarca koga sumnjiče da je u sredu uveče u Holandiji ubio bračni par Čikarić iz Srbije. Muškarac (43) i žena (39), roditelji petoro dece, pronađeni su mrtvi u "mercedesu" u Midelburgu u Holandiji!

Zaklali supružnike, pa tela bacili u septičku jamu: Mladići koji su jezivim zločinom šokirali Srbiju dobili ukupno 30 godina!

NEZAPAMĆENA PORODIČNA DRAMA U NOVOM PAZARU: Muž greškom upucao ženu?

Njih je u grmlju u četvrtak oko 9.30 sati pronašao slučajni prolaznik koji je odmah pozvao policiju.

Kako prenose holandski mediji, Čikarići su upucani iz vatrenog oružja. O retrovizor njihovog "mercedesa" bile su okačene bokserske rukavice.

Policija u interesu istrage nije želela da objavljuje identitet uhapšenog,  a uviđaj na mestu zločina trajao je celog dana. U potrazi za bilo kakvim tragovima, područje je snimano iz helikoptera. Tela supružnika odneta su tek oko 22.30 sati.

Printksin: Youtube/dePZC Printksin: Youtube/dePZC

Do sada je poznato da su se muž i žena sastali u sredu uveče i uputili u šumu.

Njihova tela pronađena su na oko devet kilometara od njihovog doma u holandskom gradiću. Policija je obavestila socijalne radnike koji su u njihovoj kući pronašli njihovo petoro dece, stare tri, 13, 18, 22 i 23 godine, i koje su smestili u centar za socijalni rad.

Magdalena Krekelins (72) koja tu godinama kampuje tvrdi da su u sredu uveče putem prošla kola.

- Pomislila sam da je reč o ljubavnom paru, pa nisam obratila pažnju. Nakon što sam saznala šta se dogodilo ne osećam se sigurno.

Portparol policije je potvrdio da je osumnjičeni uhapšen, ali nije želeo da otkriva njegov identitet dok se ne dokaže krivica, piše "Informer".

- Tela supružnika su se nalazila u automobilu, a o retrovizor su bile okačene bokserske rukavice, dok je u blizini pronađen pištolj. Obavljen je uviđaj, a policijski helikopter je napravio snimke mesta zločina iz vazduha - rekao je on.

Policija ne isključuje mogućnost pljačke, ali ni porodični zločin, ubistvo i samoubisto jer je, kako prenose tamošnji mediji, bračni par poznat po tome što je policija zbog svađa morala često da interveniše. Ubijeni muškarac je dva puta bio na odsluženju zatvorske kazne i bila mu je dva puta izrečena mera zabrane prilaska supruzi sa kojom je zbog razmirica, navodno, bio pred razvodom.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA