Novi rokovi u postupku davanja koncesije za Aerodrom "Nikola Tesla"

Novi rok za slanje neobavezujućih ponuda za davanje koncesija za finansiranje, razvoj, održavanje i upravljanje infrastrukturom Aerodroma "Nikola Tesla" je 15. maj

  • 0

 Vlada Srbije i Aerodrom "Nikola Tesla" objavili su danas obaveštenje o produženju rokova u postupku davanja koncesije za finansiranje, razvoj, održavanje i upravljanje infrastukturom beogradske vazdušne luke.

Ovih 27 svetskih kompanija je zainteresovano za Aerodrom "Nikola Tesla"

Kapaciteti Aerodroma "Nikola Tesla" dostigli maksimum

Novi rok za slanje neobavezujućih ponuda za davanje koncesija za finansiranje, razvoj, održavanje i upravljanje infrastrukturom Aerodroma "Nikola Tesla" je 15. maj.

- Rok za podnošenje obavezujućih ponuda ostao je nepromenjen, odnosno 75 kalendarskih dana od dana objavljivanja ponuđača koji su se kvalifikovali za učešće u fazi 2 na internet stranici Aerodroma "Nikola Tesla" i Portala javnih nabavki - objavljeno je danas u dnevnom listu Politika.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Javni poziv za davanje koncesija za Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, u trajanju od 25 godina, objavljen je 10. februara i ostali elementi tog poziva ostali su nepromenjeni.

Vlada Srbije i Aerodrom "Nikola Tesla" objavili su u četvrtak 13. aprila obaveštenje o produženju rokova u postupku davanja koncesije za finansiranje, razvoj, održavanje i upravljanje infrastukturom beogradske vazdušne luke, navodećii da je novi rok za podnošenje neobavezujućih ponuda 24. april 2017. godine.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Budući da je 7. februara 2017. rok za podnošenje prijava za učešće u postupku produžen za dodatnih 13 dana, sa 25. februara na 10. mart, samim tim je za isti period odložen datum dostavljanja konkursne dokumentacije za fazu 1 - navedeno je tada u obaveštenju objavljenom u dnevnom listu Politika.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA