KONAČNO: U Srbiju dolaze Thievery Corporation: Koncert neće biti u Beogradu!

Arsenal Fest 07 biće održan u Kragujevcu 22, 23. i 24. juna

  • 1

Direktno u Kragujevac stiže kultni sastav iz Vašingtona Thievery Corporation, koji će izaći će pod reflektore Arsenal festa u petak 23. juna. Grupu koju predvode Erik Hilton i Rob Garza ovaj put dolazi u punom kocertnom sastavu.

Damir Imamović i Sevdah Takht 13.maja u Kolarcu (FOTO)

Osnovani u Vašingtonu 1995. godine, tokom poslednje decenije Thievery Corporation kontinuirano razvijaju svoj zvuk i šire uticaj kroz studijske albume “The Mirror Conspiracy”, “The Richest Man In Babylon” i “The Cosmic Game”. Njihove popularne kompilacije “Babylon Rewound”,

“The Outernational Sound” i “Abductions and Reconstructions” redefinisali su pojam savremene svetske muzike i proširili njen uticaj na moderno stvaralaštvo brojnih umetničkih pokreta širom planete. Ono što čini možda i najveću atrakciju na Thievery Corporation turnejama jesu brojni vokali koji pevaju neke od najvećih himni ovog sastava.

Pored atraktivnih koncerata, Thievery Corporation su svetskoj javnosti poznati i po snažnom društvenom angažmanu i antiglobalističkom aktivizmu.

Takođe, oni su i jedni od najsnažnijih abasa-dora Svetskog programa za hranu pri Ujedinjenim nacijama, uz čiju su pomoć uspeli da iprovociraju svesno razmišljanje svojih današnjih, veoma brojnih sledbenika.

Foto: flickr/The Cosmopolitan of Las Vegas Foto: flickr/The Cosmopolitan of Las Vegas

Ovaj sastav je poslednji put gostovao u Srbiji 2010. godine, a za koncet na Arsenal festu, kako su najavili, spremaju posebnu listu njihovih velikih hitova. Thievery Corporation će ove godine, uz sastave Anthrax, Buzzcocks, Elvis Jackson, Urban & 4, Rambo Amadeus, učiniti Arsenal fest jednim od najvažnijih festivala u regionu.

Arsenal Fest 07 biće održan u Kragujevcu 22, 23. i 24. juna.

U promo periodu komplet ulaznica za sve tri večeri Arsenala 07 košta samo 1.800 dinara, dok je pojedinačna ulaznica 1.000 dinara.

Foto: Wikipedia/Mark Taylor Foto: Wikipedia/Mark Taylor

Ulaznice se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima.

U Kragujevcu ulaznice za Arsenal 07 se mogu naći i u Domu omladine, Branka Radičevića 1: Nedelja od 12:00-20:00 | Ponedeljak od 09:00-21:00

Arsenal se tradicionalno održava u prostorima na otvorenom u "Kneževom arsenalu", bivšoj fabrici naoružanja iz 19. veka, i u zelenilom bogatoj "Zastavinoj bašti", kao i u obližnjoj rustičnoj “Čaurnici".

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Noizz.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA