IBARSKA MAGISTRALA UŽIVO: Nude seks u kukuruzu za hiljadu dinara!

- Svega mi je preko glave. Ne možem da odbranim njivu od j...ača - priča jedan od seljaka na čijem su imanju, duž Ibarske magistrale kod Lazarevca, počele da nude seks lokalne prostitutke

  • 14

Duž Ibarske magistrale kod Lazarevca lokalne prostitutke putnicima namernicima nude oralni seks za hiljadu dinara, dok kompletna usluga košta 3.000 dinara.

"Prodavnica ljubavi" na parkingu ispred jezera Očaga otvorena je svaki dan od 17 do 21 sat. Za oralno zadovoljstvo treba izdvojiti 1.000, za seks 1.500, dok kompletna uslugu košta 3.000 dinara. U cenu su uračunati i kondomi, koji se u toku seksa menjaju po volji klijentele. Za ekstra želje postoji i poseban cenovnik.

I pored toga što su još u šoku zbog ubistva njihove koleginice Milice A., kojoj je pre desetak dana mušterija zbog nesporazuma razbila glavu metalnim ključem, dve devojke, koje su želele da ostanu anonimne, priznaju da i pored velikog straha ipak redovno dolaze na posao.

- Još smo u šoku, ali mora da se radi. Same smo sebi gazde jer nemamo makroa. Konkurencija je slaba, pa posla ima za sve. Kad je dobar dan, obradimo i po petoricu u toku smene. Policija retko navraća, ali i oni bi ponekad da omaste brke, uglavnom ako može za džabe - kažu one.

Pored ovog jezera, ljubav se može pazariti i na parkingu ispred spomenika poginulim članovima SPO, koji su nastradali prilikom neuspelog atentata na Vuka Draškovića. Kad dogovor padne, noćne dame svoje napaljene mušterije odvode u mrak jednim od nekoliko sporednih zemljanih puteva, kojima seljaci iz Petke odlaze do svojih njiva pored Kolubare.

Od kako je seks turizam u zamahu, njive su prepune automobila i traktora, pa je nekad saobraćaj gušći nego na magistrali.

- Svega mi je preko glave. Ne možem da odbranim njivu od j...ača, a sad su počeli još i da se ubijaju. Jedno vreme sam ih jurio, al’ ne vredi. Slučaj sam prijavljivao kod predsednika opštine i lokalnoj policiji, ali neće ni prstom da mrdnu. Da sam naplaćivao parking, do sada bih se obogatio - objašnjava ovaj novi fenomen R. J., čija se njiva graniči sa onom na kojoj je nedavno ubijena Milica A.

Ostoja Đavo, vlasnik jedine kafane u selu Petke, gde ordiniraju prostitutke, ima savim drugačije mišljenje od svog komšije.

- Bolje je da se j... nego da se mrze. Ima među mušterijama i naših seljaka, samo se kriju od žena. Sad se u njive ide pevajući. Sve bi bilo u redu samo da je malo jeftinije - na kraju se požalio ovaj ugostitelj.

(Izvor: Alo / Foto: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA