Oglasio se Miloš Delibašić: Nisam optužen za ubistvo Bojovića, niti sam histerisao po zatvoru kad je Šaranović ubijen!

"Moj tretman u pritvoru nije ni na koji način menjan usled ubistva Šaranovića"

  • 2

U subotu, 11. marta u budvanskom naselju Dubovica ubijen je Slobodan Šaranović. On je bio osumnjičen za organizovanje ubistva Beograđanina Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, navodnog vođe zemunskog klana, a njega je ispred kuće u kojoj je živeo usmrtio nepoznati napadač.

Ubijen Slobodan Šaranović, osumnjičeni organizator ubistva Nikole Bojovića

Narednih dana, pojavile su se u medijima različite verzije ovog ubistva.

Tim povodom oglasio se Miloš Delibašić, koji je želeo da ispravi pogrešne navode. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Želim da obavestite celokupnu srpsku javnost, prijatelje i porodicu pokojnog Nikole Bojovića da ja nisam jedan od optuženih za njegovo ubistvo. Takođe želim da istaknete da nisam ni pobesneo ni histerisao ni vikao ni lomio po ćeliji nakon saznanja da je Slobodan Šaranović ubijen, on nije moj ujak kako se to predstavlja u pojedinim medijima. Moj tretman u pritvoru nije ni na koji način menjan usled ubistva Šaranovića.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Елза

    20. april 2017 | 14:03

    Kako ga nije sramota pa koliko je mladih ljudi ubiju i unistijo omladinu

  • BelgradeBoy

    21. april 2017 | 09:43

    Cek cek,nesto mi nije jasno.Kako se to isti oglasio,kojim putem,preko koga,da li mozda ima mobilni telefon u zatvoru,obzirom da u istraznim zatvorima Srbije nema fiksnih telefona? Ko mu je I na koji nacin omogucio da se oglasava? Utvrditi pravu istinu I cinjenicno stanje po ovom pitanju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA