HOROR NA MOTO-SKUPU: Bajkeru amputirani ruka i noga nakon nesreće!

Četvoro motociklista iz Dobanovaca povređeno je u stravičnom sudaru tri motora nakon moto-skupa u Golubincima kod Nove Pazove

  • 6

Trojica muškaraca i jedna žena povređeni su u sudaru tri motocikla, nakon moto-skupa koji je organizovan u Golubincima kod Nove Pazove.

Jednom motociklisti su nakon sudara amputirani ruka i noga. Svi povređeni su iz Dobanovaca. Peti motociklista koji je bio sa njima nestao je motorom i za njim se traga.

(E. T. / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alphonse

    9. jul 2012 | 10:42

    SickBoy adekvatan nadimak. Bolestan si, leci se. Motori su prevozna sredstva, a ne samoubilacke sprave. A to sto ih vozi veliki broj neosvescenih osoba u alkoholisanom ili ko zna kakvom stanju, i pri tom neprilagodjenom brzinom, je sigurno uzrok svakom padu.

  • SlavePFC

    9. jul 2012 | 16:08

    svako dete treba da se vaspita na svakodnevnim primerima, kao sto je ovaj, i naravno savetima. i auto moze biti itekako opasno ako je u pogresnim rukama. ljudi ginu i u gliserima. zato nemojte generalizovati. ima mnogo motorista koji voznju motorom smatraju uzivanjem, a ne kao potragu za adrenalinom.

  • SickBoy

    9. jul 2012 | 10:02

    Svi bi prilikom motora trebali kupiti i jedan mrtvacki sanduk pa ga lepo cuvati kod kuce jer ce verovatno zatrebati pre ili kasnije. Jasno da je smrt i saucesce svima koji su poznavali preminulog ali te motoriste zaista nikad nisam i nikad necu moci sazaljevati ili zaliti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA