Zbogom, anđele: Preminuo Dimitrije (13), kojeg je uoči Vaskrsa udario automobil (FOTO)

Na Dimitrija je naleteo automobil u trenutku kada je sa sporednog puta izašao na glavni drum Loznica-Zajača

  • 14

Trinaestogodišnji Dimitrije Glišić juče je preminuo u Kliničkom centru Srbije. On je prošle subote zadobio teške telesne povrede vozeći bicikl u centru sela Voćnjaka, kada je na njega naleteo automobil.

Tragedija uoči Vaskrsa: Dečaka (13) kod Loznice udario automobil, lekari se bore za njegov život!

Na Dimitrija je naleteo automobil u trenutku kada je sa sporednog puta izašao na glavni drum Loznica-Zajača, pišu "Novosti".

On je iz Opšte bolnice u Loznici u subotu ekspresno prebačen u Beograd, gde su se lekari borili za njegov život, ali su povrede, pre svega glave, bile kobne.

U proteklih nedelju dana bilo je blagih nagoveštaja da se stanje poboljšava, ali je juče mališan posle teške borbe ipak izdahnuo.

- Ovo je bol do neba, ostali smo bez našeg anđela koga su svi voleli. Čekali smo i iščekivali svakog trena. Nadali smo se da će da preživi, a, evo, doživeli smo najgore - izjavio je Mitar Glišić, deda preminulog Dimitrija.

Za volanom automobila je bio osamnaestogodišnji Lozničanin Stefan A. koji, kako je ustanovljeno, nije imao alkohola u krvi. Protiv njega će biti podneta krivična prijava.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    22. april 2017 | 15:59

    Tuga obostrana...uništena dva mlada života.Ovog dečaka najviše koga na žalost više nema,ali ni ovom mučeniku od 18 godina.Ceo život će ga ovo proganjati a još ako bude robijao..Tuga!

  • zlata

    22. april 2017 | 15:58

    Tugo moja nemam rijeci andjele pocivaj u miru sa andjelima!

  • Capi

    22. april 2017 | 20:44

    Kakva tuga.Pocivaj u miru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA