Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

Ako ste mislili da je kraj sa temperaturnim iznenađenjima, ako jedva čekate toplo vreme, letnju garderobu – rano ste se poradovali.

Jeziva tragedija u kojoj su život od udara struje izgubili majka Marijana Marković (46) i sin Darko Marković (16) potresla je aleksinačko selo Glogovica, a otac i suprug Slađan skrhan je bolom i jedva govori od tuge.

Više o tragediji pročitajte OVDE.

Redakciji našeg portala stigle su fotografije na kojima se jasno vidi kako čovek leži na Cvetkovoj pijaci, a građani nasmejani i bez reči prolaze pored njega. Pa kakvi smo mi to ljudi?

Srbi su poznati kao narod kojem je hedonizam na prvom mestu. Osim bezgraničnog uživanja, hedonizam ima i drugu, mračnu stranu. Uživanje koje nam je prirodno dato je – seks. Ako mislite da od toga ne možete biti zavisni, prevarili ste se. Zavisnost od seksa postoji i nije ništa bezazlenija od drugih oblika zavisnosti.

Više o tome čime se bavi psihiterapeut Marko Braković, pročitajte OVDE.

Skoro da nema osobe u Srbiji koja se, u nameri da prati zbivanja u svetskom tenisu – što se u značajnoj proporciji odnosi na informacije i rezultate o nastupima i karijeri Novaka Đokovića, u poslednjih godinu dana nije interesovala ili razmatrala temu njegove ishrane.

Legendarni Raša Popov, srpski književnik, publicista, glumac i dugogodišnji televizijski novinar sahranjen je danas u 13 časova na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana. On je preminuo 19. aprila oko 23 sata u Beogradu u 84. godini života.

Više o sahrani možete da pročitate OVDE.

Goga Sekulić prodala je verenički prsten koji joj je dao od svog supruga Uroša Domanovića. Navodno, od novca koji je dobila kupila je automobil, a prsten je prodala u jednoj zlatari u Cirihu, a njen muž nije imao ništa protiv.

Jedan od najomiljenijih crtanih filmova na svetu bio je crtani film “Cipelići”. Prva epizoda ovog animiranog ostvarenja, koja nosi naziv “Tajna” (eng. “Can You Keep A Secret) , emitovana je u aprilu 1987. godine.

Ovaj crtani film, koji govori o dogodovštinama građana Cipelgrada, postao je pravi hit u svetu. Naravno, i na prostoru bivše Jugoslavije.

Više o ovom crtaću, možete da pročitate OVDE.

Partizan je nastavio svoju sjajnu seriju od 29 utakmica bez poraza! Osokoljeni pobedom u večitom derbiju, crno-beli su dočekali u drugom kolu plej-ofa i savladali Vojvodinu, jedinu ekipu koju nisu pobedili ove sezone.

Crvena zvezda je ”preživela” Kruševac i savladala je Napredak sa 2:1 u 2. kolu plej-ofa Superlige. Sa ova tri boda crveno-beli su se vratili na prvo mesto na tabeli, na kome je dva sata bio Partizan posle pobede nad Vojvodinom u Humskoj.

Više o utakmici pročitajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA