≫ 

PLJUŠTI KIŠA, LIJE KAO IZ KABLA: Pogledajte kakvo će vreme biti danas u gradovima Srbije (kad će tačno sinuti sunce)

Posle podne prestanak padavina i postepeno razvedravanje uz slabljenje vetra

  • 6

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno i malo hladnije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom, a najviša dnevna temperatura biće 14 stepeni!

Pre podne na severu, posle podne i uveče i u ostalim krajevima očekuje se prestanak padavina i postepeno razvedravanje, saopštio je Republički hidrometorološki zavod.

Duvaće umeren i jak, severozapadni vetar, posle podne u slabljenju. Jutarnja temperatura biće od 0 na jugoistoku do 7 stepeni u Timočkoj Krajini, najviša dnevna od 10 do 14.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 30. aprila, do petka će biti pretežno sunčano uz postepeni porast temperature. Samo će još u ponedeljak i utorak jutra biti hladna, ponegde sa slabim prizemnim mrazem. U petak prolazno naoblačenje, mestimično sa kišom, pljuskovima sa grmljavinom i padom temperature. Za vikend suvo, uglavnom sunčano i malo toplije.  Pročitajte više ovde 

Pogledajte kakvo nas vreme danas očekuje u gradovima Srbije:

VREME U BEOGRADU 

U Beogradu će danas biti umereno i potpuno oblačno i malo hladnije, povremeno sa kišom uz umeren i jak severozapadni vetar. Posle podne u glavnom gradu prestanak padavina i postepeno razvedravanje uz slabljenje vetra. Jutarnja temperatura oko 6 stepeni, a najviša dnevna biće oko 11 stepeni.

VREME U NIŠU

U Nišu danas, kao i u okolnim krajevima, biće najviša dnevna 11 stepeni, s tim da je subjektivni osećaj 7. Od jutarnjih časova se očekuje kiša, a biće baš jaka do nekih 15 h. Nakon toga se očekuje oblačno i suvo vreme, a negde oko 17 sati - razvedravanje. Tako da, Nišlije, čim sunce sine, pravac tvrđava - iskoristite lep dan!

VREME U NEGOTINU

Danas se očekuje oko 14 stepeni, neverovatno, ali celog dana vedro. Nema kiše, pa će tako stanovnici Negotina ovu lepu nedelju moći da provedu u najstarijoj ulici - Knez Mihailovoj, bez straha od kiše i prehlade.

VREME U NOVOM SADU

U Novom Sadu danas promenljivo oblačno, oko 11 sati razvedravanje sa sunčanim intervalima.  Najviša dnevna 11 stepeni. Novosađanke će tako danas moći ceo dan da uživaju u lepom vremenu u Laze Telečkog.

VREME U VALJEVU

U Valjevu od rane zore pljušti kiša, oko 14 h očekuje se prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Tada će Valjevci moći da se prošetaju po Tešnjaru bez kišobrana.

VREME U KRAGUJEVCU

Danas u Kragujevcu 11 stepeni najviša dnevna, sedam najniža. Celog dana će biti kiša, ali, ako je verovati vremenskoj prognozi, oko 15 h kreće sunce, a to znači da će Kragujevčanke moći da iskoriste dan za šetnju po šetalištu.

VREME U VRANJU 

Kiša danas pada u Vranju, najviša dnevna oko 11 stepeni, a najniža 6 stepeni. Nažalost, danas ceo dan oblačno s kišom, suvo će biti tek popodne, oko 17 sati. Vranjanci danas teško da mogu u šetnju bez kišobrana.

VREME U SUBOTICI

Subotičane je jutros probudilo sunce, bar prema onom što kaže prognoza. Ipak, u toku dana ih očekuje naoblačenje. Najviša dnevna je 13 stepeni, a najniža 5. Možda je, ipak, i dalje malo hladno za Palić.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Ekipa portala)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    23. april 2017 | 10:50

    Pohvala sto ste poceli da objavljujete vreme i za ostale gradove Srbije, a ne samo Beograd!

  • Ljilja

    23. april 2017 | 11:24

    Hvala bogu da i istocna srbija tacnije negotin dospe u novine za neki dogadjaj. Ionako smo poceli da verujemo da nismo sa ove planete a kamoli iz srbije. Zaboravili nas svi. I mrtvi i zivi i veliki i mali i dobrostojeci i siromasni i ljudi na polozaju i obicni i visokoobrazovani i nepismeni. Svi odoše i ugasise svetlo u negotinu. Fala ti boze te nas spomenes poneki put pa makar i kroz vremensku prognozu u dnevnoj stampi

  • @ KiKi

    23. april 2017 | 13:33

    Svaka čast za objavljivanje iz cele zemlje BRAVO MOMCI I DEVOJKE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA