Sladokusci, nemamo dobre vesti: Počnite da pravite zalihe čokolade, cene kakaoa će vrtoglavo rasti

Cene će se oporaviti na 2.353 dolara do kraja godine, prema prosečnoj proceni devet trgovaca

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika citateljka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bule

    25. april 2017 | 10:15

    Nas jedan kolega je krije oduvijek (cokoladu)

  • Mali mlekadzija

    24. april 2017 | 09:51

    Kakve crne zalihe, pa pojeo bih sve prvog dana, koliko god da je kupim. Za nas koji smo osamdesetih razvili simpatije prema secernim tablama nema zime, vraticemo se na Euroblok i Cipiripi. Mi smo kao Golf dvojka, mozemo na naftu, na zejtin, na ulje iz trafo stanica, ne pitamo :-)

  • ATIMUS

    24. april 2017 | 07:07

    To nevazi za secerase

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA