≫ 

Marin Le Pen se povlači sa mesta lidera Nacionalnog fronta

Ona je ranije govorila da nije kandidat njene stranke, a za mere koje je predlagala u kampanji da nisu stranačke, već njene

  • 7

Francuski predsednički kandidat Marin Le Pen objavila je da će se privremeno povući sa mesta lidera stranke Nacionalni front.

Kakve su prognoze posle izbora u Francuskoj i da li sledi zemljotres u Evropi: Prve ankete predviđaju novog predsednika (VIDEO)

- Večeras ja više nisam predsednik Nacionalnog fronta, već predsednički kandidat - rekla je ona sinoć na francuskoj televiziji, prenosi AP.

Kako se navodi, ona je ranije govorila da nije kandidat njene stranke, a za mere koje je predlagala u kampanji da nisu stranačke, već njene.

Potez Le Penove tumači se kao način da privuče širok spektar potencijalnih birača, uoči drugog kruga predsedničkih izbora, zakazanog za 7. maj, a u koji je ušla posle prvog opredeljivanja birača.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    25. april 2017 | 09:09

    VERUJEM U VASU POBEDU GOSPODJO LE PEN - VERUJEM DA CETE SPASTI FRANCUSKI NAROD I NARODE EVROPE OD BRISELSKE BIROKRATIJE I PLJACKE PUTEM BANAKA !!! PO RASPADU EU NECEMO MORATI PO NJIHOVOM DIKTATU DA ZDEREMO GMK PROIZVODE I DA NAM PREPISUJU LEKOVE ZA MANJE VREDNE -ZAMENU ZA ORIGINAL!!! OSLOBODITE NAS BRISELSKOG TERORA-DIKTATURE!!!

  • Deki

    25. april 2017 | 09:55

    Francuski narod treba da izabere slobodu,a ona je van brisela, jer dok je taj Brisel pravio multietničku evropu bez granica srbima je napravio granicu u sopstvenoj državi,toliko o utopiji kojoj veruje 90%političara u srbiji i što je najgore ubedjuju i narod da je eu jedini put,daće bog da gospodja le pen pokaže eu čemu služi ta birokratija iz brisela

  • Papilon

    25. april 2017 | 09:33

    Bravo Nikolas,bas tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA