Vranje: Zapaljen džip u centru grada

Stanari iz zgrade kažu da je džip bio vlasništvo makedonskog državljanina T.D., koji je u Vranju bio rukovodilac vinarije "Tikveš“. Za sada nema zvanične potvrde, ali se pretpostavlja da je reč o podmetnutom požaru

  • 1

Jutros oko 4 sata u Ulici Filipa Višnjića, ispred stambene zgrade u centru grada, izgoreo je džip Porše Kajen vranjskih registarskih tablica.

- Džip registarskih oznaka VR-033-DT je u potpunosti izgoreo, a tokom uviđaja, koji je u toku, imaćemo više informacija - rekao je portparol Policijske uprave Dragan Stamenković.

Stanari iz zgrade kažu da je džip bio vlasništvo makedonskog državljanina T.D., koji je u Vranju bio rukovodilac vinarije "Tikveš“ i direktor ekspoziture makedonskog preduzeća Progresiv u Vranju.

Za sada nema zvanične potvrde, ali se pretpostavlja da je reč o podmetnutom požaru.

Ukoliko je tačno, biće to četvrti slučaj paljenja automobila u Vranju u poslednjih godinu dana.

- 30. juna 2011. godine zapaljen je automobil Zorana Antića, predsednika vranjskog SPS, sadašnjeg gradonačelnika.

- 10. oktobra 2011. godine zapaljeni su džip i automobil čiji su vlasnici dovođeni u vezu sa jednom poznatom vranjskom diskotekom.

- 7. februara 2012. godine zapaljen je automobil Antićevih roditelja.

(D. Z. /Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SdragaN

    10. jul 2012 | 11:56

    Raspustiti policiju, podeliti oruzje gradjanima i svako svoje da brani. Zadnjih 20-tak godina postali smo gori nego divlji zapad, a najveci krivac je vlast a samim tim i pravosudje, policija i zatvori gde te olose hrane, kupaju greju sa nasim parama a oni samo se izlezavaju i tove da kad budu ponovo na slobodi budu svirepiji i jaci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA