Novi detalji masakra u Bariču: Da policija nije opkolila ubicu u crkvi, bilo bi još mrtvih!

U selo su brzo stigli specijalci sa automatskim puškama i opkolili ga u crkvenom dvorištu.

  • 0

Posle masakra u selu Barič kod Golupca, gde je Božidar Dačić (77) ubio sina Miroslava (57), suprugu Radu (76) i šuraka Pavla Živkovića (78), a ranio snaju Goricu (55), komšinica Slobodanka Vujičić tvrdi da je još veći masakr sprečila policija, prenose "Novosti".

Monstruma iz Bariča sahraniće tako da niko ne zna gde mu je grob!

Slobodanka inače održava domaćinstvo Goričinog oca Radivoja nakon smrti njegove supruge, a, kako kaže, sledeća meta sigurno bi bio Božidarov prijatelj Radivoje Vasić (77).

- Nakon što je Božidar ubio Miroslava, u selo su brzo stigli specijalci sa automatskim puškama i opkolili ga u crkvenom dvorištu. Kada je video da nema kud, izvršio je samoubistvo. Da se to nije desilo, sigurna sam da bi ubio i Radivoja, sa kojim već dugo nije u dobrim odnosima.

- Ni Radivoje ni ja nismo čuli pucnjavu, iako je njegova kuća prekoputa Božidarove. Samo smo odjednom videli na pragu krvavu Goricu. Ona je počela da viče: "Sve nas je pobio, pomagajte mom Miroslavu". Ja sam odmah nazvala policiju, a Radivoje je odvezao Goricu za Golubac - navodi Slobodanka.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Gorica Dačić je zadobila tri prostrelne rane - u stomak, rame i vrat. Ona je hitno operisana u požarevačkoj bolnici i nalazi se van životne opasnosti.

- Otkako se moja ćerka udala za Miroslava, godinama sam im pomagao u poljoprivrednim radovima. Međutim, već dugo tamo nisam išao, jer je Božidar bio težak čovek i nikako se nismo slagali - kaže Radivoje.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On smatra da je njegova ćerka imala veliku sreću, da je preživela i pored tri prostrelne rane. Dok se ona oporavlja u bolnici, u selu se i dalje nagađa šta je bio uzrok ove tragedije. Pretpostavlja se da su to bili nerešeni imovinski odnosi, jer nisu mogli da se dogovore na koga će koja kuća da se vodi i da se sa imenom vlasnika zavede u katastru.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA