DOŽIVOTNA ZA MONSTRUMA: Silovao devojčicu invalida - osuđen na 65 godina!

Pre tri godine, siledžija je devojčicu ometenu u razvoju oteo u parku, odvukao je u svoj stan gde ju je silovao i sodomizovao. Kada je pobegla, mala žrtva se zatvorila u kupatilo sa fotografijom svoje majke

  • 2

Čovek iz Kalifornije, koji je kidnapovao i silovao sedmogodišnju devojčicu ometenu u razvoju, osuđen je na 65 godina zatvora.

Osuđeni silovatelj je izveden pred lice pravde zahvaljujući malom heroju - žrtvinoj osmogodišnjoj drugarici.

Danijel Vlas Florens je prišao žrtvi, koja se igrala sa drugom u Hantington Biču 19. aprila 2009. godine, i odvukao devojčicu u svoj stan, gde ju je silovao i sodomizovao.

Nakon toga, njena drugarica - zabrinuta zbog njenog odsustva - potražila je, našla stan i otvorila vrata, pa je devojčica mogla da pobegne. Žrtva je tada otrčala kući, zgrabila fotografiju svoje majke i zaključala se u kupatilu: policija je jedva uspela da je ubedi da otvori vrata. Doktori su ustanovili da je imala krvave gaćice i Floresov DNK u sebi. On je uhapšen istoga dana.

- Ne mogu da zamislim ništa gore što možete da uradite detetu, od ovoga što ste vi uradili - rekao je sudija Lens Džensen Floresu, koji će u zatvoru verovatno ostati do kraja života. Kako će i da li će preživeti zatvor - videćemo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA