Drama u Vranju: Majka nasrnula na medicinsko osoblje zbog TRI MINUTA čekanja?

Ona je počela da urla na doktorku i medicinsu sestru, koju je zatim počela da gurka, grebe i kida joj mantil. Takođe je pocepala detetov madicinski karton.

  • 15

U Zdravstvenom centru u Vranju juče oko 17 sati došlo je do fizičkog obračuna jedne majke i medicinskog osoblja, a sve zbog toga što je žena morala da čeka na kontrolni pregled svog sina (19) i to čitava tri minuta (?).

Nišlijka čija beba nije dobila lekarsku pomoć zbog 357 dinara: Nemam ja ništa od suspenzije, mom sinu je moglo svašta da se desi (FOTO)

Kako za Telegraf objašnjava direktor ovog školskog dispanzera Dragan Veličković, izrevoltirana zbog gužve u čekaonici, ona je pred pacijentima uzrasta od sedam do 19. godina i njihovim roditeljima, počela da urla na doktorku i medicinsu sestru, koju je zatim počela da gurka, grebe i kida joj mantil. Takođe je pocepala detetov madicinski karton.

- One su sada preplašene i potrešene, dok je ta majka istog trena bila privedena zbog remećenja javnog reda i mira, ali i zbog toga što je nakon dolaska policije nasrnula i na njihovu ekipu - objasnio je on.

Kako dodaje, u čekaonici je u tom trenutku bilo oko deset pacijenata koji su uglavnom čekali na redovne i vanredne sistematske preglede.

Veličković je ovom prilikom apelovao na roditelje da imaju strpljenja i takta, jer njihovo medicinsko osoblje čini sve da do gužvi ne dođe.

- Naša kompjuterska baza je pokazala da je žena čekala samo tri minuta, a pre tri dana joj je bilo mrsko da sačeka recept i terapiju za sina - rekao je on i dodao da je dete uredno pregledano.

Iz Policijske uprave u Vranju su potvrdili da je došlo do incidenta, navodeći da je rad na slučaju u toku.

- Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Vranju, koje je zatražilo prikupljanje obaveštenja o događaju, nakon čega će izvršiti njegovu kvalifikaciju – rekli su u vranjskoj policiji.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trotinet

    27. april 2017 | 12:40

    Ahaha sigurno je bilo samo 3min pre ce biti vise od sat vremena

  • Crni

    27. april 2017 | 14:44

    Ma kako da ne 3 min... Bice 3 sata..! Nigde gore medicinsko osoblje nego u Srbiji dno dna

  • Pih

    27. april 2017 | 13:13

    Bogami sve verujem toj jadnoj zeni jer je medicinsko osoblje svugde jako bezobrazno drsko i sigurno nije bilo to zbog tri minuta cekanja...sumnjam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA