TUGA: Ovo su majka i sin koji su živi izgoreli u autu u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Srbobrana (FOTO)

Tri osobe poginule u jezivoj saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu između Feketića i Srbobrana. U čeonom sudaru dva automobila poginuli Kornelija B. (33), Nikola B. (12) i Stoja Lj. (29)

  • 7

U strašnoj saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu između Feketića i Srbobrana, u sredu oko 13 časova, poginuli su Kornelija B. (33), njen dvanaestogodišnji sin Nikola i njena prijateljica Stoja Lj. (29).

Troje poginulo kod Srbobrana: Teška saobraćajna nesreća na putu za Feketić

Oni su se nalazili u automobilu "reno megan", koji se posle čeonog sudara sa drugim automobilom zapalio. Svo troje su ostali od siline udara bez svesti, a kako se odmar i automobil zapalio, svo troje su izgoreli.

U udesu je bračni par A. B. i D. B. iz drugog vozila zadobio teške povrede, nakon čega su prevezeni u Opštu bolnicu u Vrbasu.

Iz policije su rekli da su tri osobe izgorele u automobilu koji se zapalio nakon sudara i sleteo sa puta.

Portparolka Opšte bolnice u Vrbasu Slavica Otović potvrdila je da su dve osobe sa teškim telesnim povredama dovezene u bolnicu i da je još u toku pružanje zdravstvene pomoći.

Nesreća se dogodila oko 13.30 sati kada je, iz za sada neutvrđenih razloga, došlo do sudara između dva automobila novosadskih i subotičkih tablica.

Prema nezvaničnim saznanjima, Kornelija, Nikola i Stoja koji su živeli u Srbobranu vraćali su se iz Subotice, gde je Kornelija, inače samohrana majka sina jedinca, išla da sređuje papire za dobijanje mađarskog pasoša. Po povratku, iz još uvek nepoznatih razloga, sudarili su se sa "folksvagen polom".

Foto: Facebook Foto: Facebook

U tom automobilu je bio bračni par iz Subotice, koji je teško povređen. Njih dvoje su prebačeni u bolnicu u Vrbasu, gde su operisani i lekari se bore za njihove živote.

Automobil je od siline udara sleteo je sa puta, a potom se zapalio. Pretpostavlja se da je eksplodirao rezervoar sa gorivom.

Ipak, tačan uzrok utvrdiće se istragom. Vozilo je potpuno izgorelo, a pored puta su ostali rasuti delovi kola.

Ugljenisana tela iz vozila izvlačili su vatrogasci iz Srbobrana, koji su morali da seku krov.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA