Povređena dvojica radnika u odronu zemlje na gradilištu

Saša S. (31) i Radovan N. (35) povređeni u centru Novog Sada, kada se na njih obrušio sloj zemlje

  • 0

Radnici Saša S. (31) iz Vrbasa i Radovan N. (35) iz Apatina povređeni su na gradilištu u centru Novog Sada, kada se na njih obrušio sloj zemlje. Sve se dogodilo u Njegoševoj ulici, u neposrednoj blizini katoličke porte.

Radnici su zaposleni u preduzeću "Inobačka", a samo zahvaljujući brzoj intervenciji ekipe Sektora za zaštitu i spasavanje i hitne pomoći, oba radnika su u svesnom stanju kolima Hitne pomoći prevezeni u novosadski Urgentni centar.

- Saša S. zadobio je prelom lopatice i zadržan je na Odeljenju poluintezivne nege, dok je drugi pacijent Radovan N. primljen bez povreda, ali je i on nakon pregleda zadržan radi daljeg posmatranja – rekla je Jelena Jurišin portparolka KC Vojvodine.

Početkom juna meseca radnik Milosav Đ. (47) iz Loznice poginuo je na licu mesta, dok je njegov kolega P. P. (43) iz Temerina sa teškim telesnim povredama prebačen u novosadsku bolnicu, nakon što se na njih obrušila zemlja u kanalu, gde je trebalo da budu postavljene kanalizacione cevi. Nesreća se dogodila u ulici Pavla Vujisića u Veterniku, kraj Novog Sada.

Do tragedije je tada došlo dok je za vreme bager kopao, u kanalu su se nalazila dva radnika, na koje se obrušila veća količina zemlje.

Radovi su odmah obustavljeni, dok su drugi radnici pokušali da otkopaju kolege, kako bi im pružili pomoć.

(P. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA