Sin NBA zvezde progovorio o silovanju: Dogodilo se dva puta, prvi put kada sam imao 12 godina, a onda mi je aplikacija uništila život (VIDEO)

Tomas je uzbrzo shvatio da nešto nije kako treba ali već je bilo kasno

  • 0

U nastojanju da podigne svest o rasprostranjenosti seksualnog zlostavljanja, Zik Tomas, sin NBA zvezde Ajzeja Tomasa, otkrio je da je on silovan dva puta. Prvi put se to dogodilo kada je imao 12 godina, a drugi put prošle godine. Tomas je o ovom incidentu progovorio u intervjuu za "Dobro jutro Ameriko".

Užas u Hrvatskoj: Napali mladića i silovali ga. Kada je došao u bolnicu, lekari su otkrili nešto užasno

- U početku nisam znao šta mi se dogodilo. Znao sam da je to pogrešno, ali znao sam da to nisam želeo. Nisam to ni tražio. Moja porodica dugo nije znala šta mi se dogodilo. Bilo im je teško da to čuju, a meni još teže da to ponovim - kaže on.

Rekao je da je bio šokiran kada je ponovo silovan prošle godine i da je tada osetio "da mu je neko oduzeo muškost". Istakao je da nije podneo tužbu u ovom slučaju, niti će jer ne želi da ga neko posmatra kao žrtvu. Međutim, dodao je da ako bi mogao da se vrati u to vreme, da bi ipak prijavio napade.

Tomas je detaljno opisao napad, a tu osobu je upoznao preko mreže Grindr.

- Pričali smo, a ja sam ga pozvao da dođe do mog studija, jer je on bio pevač. Nemam ništa protiv Grindr-a. Tamo sam upoznao divne ljude i imao sam seks sa mnogima od njih. Ne mogu da krivim aplikaciju - rekao je on.

Dodao je da je taj dečko izgledao kao dobar momak. Družili su se u studiju, a onda su posle nekoliko dana otišli na piće, prenosi newnownext.com.

Tomas je uzbrzo shvatio da nešto nije kako treba ali već je bilo kasno.

- Sećam se da sam bio u taksiju i da sam bio drogiran. Verovatno sam i shvatio u kom momentu se to desilo jer mi nešto nije mirisalo kako treba. Ali nisam mislio o tome - rekao je on.

Sledeće čeka se seća jeste jutro posle silovanja, a napadač se pravio kao da se ništa nije desilo.

- Probudio sam se, a on mi je doneo doručak. Pružio mi je i čašu vode i rekoa mi je "Ovo je bilo sjajno, mogli bismo ponovo da se družimo" - rekao je on.

Dodao je da je imao brojne povrede na zadnjici i da je krvario.

- Bio sam prestravljen. Nisam mogao da se pomerim. Nisam izlazio iz svog stana dva dana. Nisam se pomerao, nisam razgovarao ni sa kim - priseća se on.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA