≫ 

PREOKRET U KRVAVOM MASAKRU KOD SOMBORA, UBICA NIJE LOPOV: Došao je biciklom, naoružan uleteo u kuću i počeo da ubija! (VIDEO)

Komšije otkrivaju pravu istinu o krvavom masakru kad je kod Sombora ni kriv ni dužan stradao bivši policajac Robert Holo

  • 7

Novinari portala Telegraf.rs uputili su se u malo vojvođansko selo Doroslovo u blizini Sombora, tragom informacije o stravičnom ubistvu kasno sinoć, kada je ubijen Robert Holo (61), pokušavajući da pomogne nepokretnoj komšinici Rožiki Štampfer, iz čije kuće se začula buka.

Čim je otvorio vrata, metak ga je pogodio dva puta u srce i jednom u ruku. Želeo je da pomogne, a izgubio je život.

Iako se u početku mislilo da je jezivo ubistvo izvršio lopov koji je provalio u kuću, meštani tvrde da to nije tačno i da su videli F. N. kako ulazi u kuću. 

KAKO JE IZGLEDAO KRVAVI PIR

Muk i neverica vlada među meštanima, koji tvrde da ne pamte takav horor ne samo u ovom selu već i u okolini. Ubica je, kako saznajemo, prvo usmrtio Rožiku, a potom ranio njenu ćerku Eržebet (43).

Bivši policajac Robert Holo (61) je čuo buku i došao je u kuću komšija da vidi o čemu se radi, da pomogne, a potom je i on dobio smrtonosni metak.

Nađ Ferenc je komšija koji živi preko puta kuće u kojoj se desio masakr, a kako kaže, čim je čuo buku, naslutio je da će doći do pakla.

- Čuli smo buku iz kuće preko puta nas. Videli smo tad tog čoveka, znamo ga svi odranije, iz drugog je sela. Video sam kako na biciklu prilazi kući.

- Nije mogao da uđe na vrata jer je bilo zaključano, žene iz kuće mu nisu dale da uđe.

- U toj kući su živele nepokretna starica Rožika i njena ćerka Eržebet. Ostavio je bicikl pored kuće, a tad sam video da je pun oružja. Imao je pištolj i pušku!

- Pošto nije mogao da uđe kroz vrata, preskočio je ogradu i ušao unutra - opisuje šta je video svojim očima komšija Nađ Ferenc.

Onda su u komšiluku čuli tri pucnja i nakon toga još jedan.

- Ja sam odmah izašao iz kuće i video i mrtvog Roberta u dvorištu. Pokušao sam da ga reanimiram, ali nije mu bilo spasa! Znao sam da je sigurno čuo da se nešto dešava, pa je došao da pomogne. On je svima uvek pomagao i mirio zavađene strane.

Policija i Hitna pomoć su ubrzo stigli na lice mesta.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

NESUGLASICE OKO NASLEDSTVA?

Uprkos prvim informacijama da je ubistvo počinio lopov, meštani tvrde da im je poznat ubica, da je to F. N., i da su sukobi s njim u kući nepokretne žene izbijali i ranije, i to oko nasledstva. Kako komšije kažu, svoje nesuglasice su nastavili u sudskom procesu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

KO JE BIO ROBERT HOLO 

Robert Holo je bivši policajac, koji se, kako je ispričao njegov sin, borio i na Kosovu, a stradao je maltene pred kućnim pragom, kad je želeo da pomogne komšinicama. Bio je vlasnik Nukleus farme svinja “Hollofarm” i fabrike za proizvodnju biogoriva u Doroslovu.

Foto: hollo.doroszlo.net Foto: hollo.doroszlo.net

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    28. april 2017 | 17:33

    Kreteni od komšije i meštana ! Svi ga znaju od ranije , pratili situaciju , prilaz kuće i na koj način je ušao u dvorište , i da je naoružan i niko da pozove miliciju , nego iza zatvorenih prozora virili i čekali šta će se desiti ! Taj kukavica da je čoveku na vreme rekao , ne ulazi unutra , naoružan je ! , barem bi on bio živ ! Taj bi trebao da odgovara , jer je u startu povredio po OC ugroženim ... ! A ovi što se raspravljaju oko imena mesta i beže od glavne tragične teme , izgleda da sa tim mestom mnogima nešto hvali ... !!!

  • Ja

    28. april 2017 | 15:05

    Nije Doroslov nego Doroslovo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA