≫ 

Da li to počinje RAT? Severna Koreja ispalila balističku raketu!

Lansiranje projektila došlo je u jeku tenzija između Severne Koreje i Sjedinjenih Američkih Država, kao i pretnji Kim Džong Una nuklearnim ratom

  • 36

Severna Koreja ispalila je balistički projektil. Raketa je ispaljena severno od prestonice Pjongjanga, prenosi "Rt" izveštaj južnokorejske agencije"Yonhap".

Nešto nije u redu sa Kimovim oružjem na ovim fotografijama: Velika tajna Severne Koreje je skrivena iza sitnih detalja (FOTO) (VIDEO)

- Projektil koji još nije identifikovan ispaljen je sa položaja u oblasti Bukčang. Vojska Južne Koreje analizira tip rakete kao i distancu koju je projektil prešao - preneo je "YonhAp"

Severna Koreja izvršila je rano jutros po lokalnom vremenu raketnu probu iz regiona severno od prestonice Pjongjanga, koja se očigledno raspala posle nekoliko sekundi nakon lansiranja, prenela je agencija.

Ovih dana obe Koreje imaju paralelne vojne vežbe: Vatra bukti sa obe strane poluostrva dok se iščekuje presudni 9. maj (FOTO) (VIDEO)

Lansiranje projektila došlo je u jeku tenzija između Severne Koreje i Sjedinjenih Američkih Država, kao i pretnji Kim Džong Una nuklearnim ratom.

(Telegraf.rs / Rt / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BiH

    29. april 2017 | 00:23

    Svijet je zabrinut zbog ratova,u regionu napetost,hrvati brinu zbog naoruzavanja srbije,u makedoniji napeto,srbija brine zbog haradinaja.....a u bosni se sekiraju dali ce za 1. Maj biti kisa

  • Todor55

    29. april 2017 | 00:04

    Nemogu ti nista Kime tebra

  • Ivan

    29. april 2017 | 00:04

    I ako pocne rat ispasce da je Kim prvi udario a ne Ameri kauboji!Kim samo brani svoju zemljilu on nikoga nije napao niti nerava samo neda svoje!Al kaubojima to ne odgovara!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA