Monstruma koji je silovao sestričinu u Kovinu brani supruga: Njeno opravdanje razbesnelo je sve!

Ona kaže da se „malo raspitala po selu i da je saznala da su se njen suprug i njegova sestra pre hapšenja svađali ispred prodavnice jer on nije želeo da im kupi konja”

  • 5

Iako je Dž. N. javno osula drvlje i kamenje po svom suprugu A. N. (40) iz sela Mramorak kod Kovina, osumnjičenom za silovanje svoje sestričine I. N. (14), kojoj je napravio dete, ona ja naprasno promenila iskaz i tvrdi da je on žrtva crne magije!

JEZIVI DETALJI: Devojčica (14) iz Kovina, koju je ujak silovao, u trećem mesecu trudnoće! Ali tu nije kraj pakla

Još jeziviji detalji zločina kod Kovina: Silovao sestričinu, a sada priča da je ona sama to želela

- Mom mužu je sigurno neko nešto stavio u piće, pa je zato bio sa sestričinom. On je žrtva crne magije i neko je bacio čin na njega. Verujem da nije bilo silovanja, već da je to sve maslo devojčicine majke, sestre mog supruga - rekla je za „Alo!” Dž. N., supruga osumnjičenog.

Ona kaže da se „malo raspitala po selu i da je saznala da su se njen suprug i njegova sestra pre hapšenja svađali ispred prodavnice jer on nije želeo da im kupi konja”.

- Komšije su mi rekle da su ih videle 13. aprila kako se raspravljaju i da im je moj suprug rekao svašta. Nije više želeo da ih finansijski pomaže i odbio je da im kupi konja. Kada se na to doda priča sestre mog supruga da ju je pokušao silovati pre godinu i po, u meni je proradila sumnja - navodi Dž. N.

- Pitala sam je zašto je onda prošle godine nakon tog navodnog pokušaja silovanja dok sam ja bila u bolnici na porođaju spavala u istom krevetu sa mojim suprugom, iako imamo dosta prostora i ležaja. Međutim, ona mi odgovor nije dala - dodala je.

Ona tvrdi da su joj njena deca pričala da su njenom suprugu i tetki S. N. donosili kafu u krevet i da su tada primetili da su bili samo u donjem vešu.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

- Ne želim nikakve optužbe da iznosim, ali zar to ne bi kod svakog pobudilo sumnju, pogotovo nakon priče da je pokušao da je siluje. Što je spavala u istom krevetu s njim sama u sobi?! Zašto nije otišla u svoju kuću, koja se nalazi nekoliko stotina metara dalje, ili nije spavala u sobi s mojom najstarijom ćerkom?! Znate, sad kada sve smireno sagledam, pomišljam da tu nisu čista posla. Verujem da je mom mužu nešto stavljeno u piće i da je bio i sa majkom i njenom ćerkom jer su imale korist od njega, pošto smo im mi kupili kuću - navodi Dž. N., koja sa A. N. ima desetoro dece.

Ona navodi da se setila da je devojčica jednom plakala kada ju je njen suprug vozio kući.

- Svi smo bili na njivi i tad je devojčica plakala da je moj suprug vozi. Nedugo zatim putem Fejsbuka mi je poslala poruku kada će ponovo da je vozi, na šta je mog suprug rekao: „Vidi budale!” Zato verujem da je moj muž bio u vezi sa devojčicom, i to njenom voljom, ali ne verujem da ju je silovao. Sumnjam da je između njega i njegove sestre bilo nečeg, a to ću saznati kada se budem videla s njim. Mislim da je sve ovo zakuvala njegova sestra iz osvete jer više nije hteo da ih pomaže - tvrdi Dž. N. za Alo.

Foto: Profimedia/ Alamy Foto: Profimedia/ Alamy

Osumnjičeni A. N., koji se nalazi u pritvoru, na saslušanju se branio da je seks sa devojčicom bio dobrovoljan. On je tvrdio i da nije devojčicin ujak i da mu S. N. nije sestra jer je njegova majka zatrudnela sa drugim čovekom, a ne sa onim koji se vodi kao njegov otac! Za svaki seksualni odnos sa osobom mlađom od 14 godina predviđena je kazna od tri do 12 godina zatvora

I. N. od decembra prošle godine trpela je ujakovo iživljavanje. Nakon što je nedavno posumnjala da je u drugom stanju, konačno se poverila drugarici. Njena prijateljica je sve ispričala devojčicinoj majci S. N., koja je devojčicu odvela kod ginekologa, gde je potvređno da je u trećem mesecu trudnoće. Ona je sa majkom prijavila sve policiji, a po savetu lekara, trebalo je da abortira jer je trudna oko dva i po meseca.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srboljub

    1. maj 2017 | 12:11

    Tonemo sve dublje, narod se vratio u srednji vek i potpuno je nepismen a sa takvima polupismeni mogu šta hoće. Jad i totalna beda. Nama dolaze turisti iz celog sveta da vide "domoroce".

  • Natalia

    1. maj 2017 | 13:32

    Cela familija na psihijatriju, nesto kod vas ne stima

  • Kuduz

    1. maj 2017 | 12:21

    Koja je to rasa kad do sada ima sa zenom desetoro i ovamo sa strane. To kod njih ide kao na traci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA