≫ 

"Ovde i kada bi sam Bog sišao, zli se ne bi promenili": Poruka Zorana Marjanovića, 13 meseci od ubistva Jelene, dok utehu traži na groblju (FOTO)

Zoran Marjanović ni danas, na 13 meseci od ubistva supruge, nije propustio da ode na njen grob

  • 12

Danas je tačno 13 meseci kako je 2. aprila 2016. godine na nasipu Crvenka u Borči ubijena pevačica Jelena Marjanović.

Zločincu su dani odbrojani, budite strpljivi još malo: Muž ubijene pevačice zna kada će biti uhapšen njen ubica (FOTO)

Zoranova tuga ne jenjava: Jelenin duh je u kući, iz njene omiljene prostorije ne izlazi. Svakog dana sedim sa njom!

Tim povodom njeno večno mesto na groblju Zbeg u Borči i danas je posetio njen suprug Zoran Marjanović.

On za Telegraf.rs nije krio da mu je iz dana u dan sve teže, ali ističe i da uprkos svemu ne gubi nadu da će ubica njegove supruge i majke njihovog deteta uskoro biti uhapšen.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

- Veliko je zlo u narodu, pakost, zavist, kada neko padne trude se da ga još brže gurnu u ponor. Ovde i kada bi sam Bog sišao, zli se ne bi promenili jer su počeli da vole svoje zlo. Čast izuzecima... - kaže Marjanović za Telegraf.rs.

Jelena Marjanović, da podsetimo, nestala je u subotu, 2. aprila 2016. godine oko 15 sati dok je trčala nasipom u borčanskom naselju Crvenka. Sutradan je u kanalu, na istom to m nasipu pronađeno njeno unakaženo telo.

Daljinac baner

(Lj. R. - lj.racic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veveritza

    2. maj 2017 | 16:53

    Izgleda da ništa ne vredi. Tu jadnu Jelenu godinu dana provlače po novinama bezobzirno, ne ostavljajući na miru njenu napacenu dušu. Ona jadnica u vagonu kao da nema ni ime ni prezime, samo je važno da li se eventualno bavila prostitucijom i da li joj je mušterija razbila glavu. U stvari su iste. Žrtve ludaka, bolesnika ili manijaka, koji hodaju sa palicom i vrebaju slabije od sebe, senzacija na portalima koja traje dok se ne desi nesto drugo što ih potisne u staru vest. Svejedno je da li neko svaki dan pominje ime, ili joj se ime ne zna, kao da pravde nema ni za jednu nesretnicu. Nama su to samo naslovi koji nam skrenu pažnju, a zapravo su strašne stvari, monstruozne, kojima treba da se bave oni koji su plaćeni za to, i, tek kada se nešto pouzdano sazna da dozvole da se objavi ili ne. Pravda za žrtve, imenovane i bezimene.

  • ruzaa

    3. maj 2017 | 08:02

    A ti si najvece zlo

  • Ja

    2. maj 2017 | 19:52

    Pazi ga što pozira. Pobeda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA