≫ 

Jedan od srpskih žestokih momaka pronađen mrtav u svojoj kući: Izvršio samoubistvo pištoljem

Bio je optužen za pokušaj ubistva, a očekivale su ga presude za još nekoliko krivičnih dela

  • 14

Jedan od takozvanih žestokih momaka iz Aleksinca, P. Ž. (38), pronađen je u subotu mrtav u kući njegove majke i očuha u Kosovskoj ulici u Aleksincu. Sumnja se da je P. Ž. izvršio samoubistvo pištoljem, pišu Večernje novosti.

Ivan hteo da se okupa u Begeju, pa se utopio: Jezivi detalji nesreće koja se desila u Zrenjaninu (FOTO)

On se vratio u Aleksinac iz inostranstva prošle godine, a njegova žena i deca i dalje žive van zemlje. Nakon povratka u Srbiju kupio je nekoliko lokala u centru Aleksinca. Kako smo nezvanično saznali, planirao je da otvori auto-centar.

P. Ž. je bio optužen za pokušaj ubistva Dragoslava Buceka (39) u ranim jutarnjim časovima 26. novembra prošle godine.

Bucek je tom prilikom zadobio prostrelnu ranu butine metkom iz pištolja, što su lekari okarakterisali kao laku telesnu povredu. Ranjeni Bucek je tada uporno odbijao da objasni kako je zadobio prostrenu ranu, odnosno da li je neko pucao u njega i ko.

P. Ž. su uskoro očekivale presude za još nekoliko krivičnih dela. Imao je dve krivične prijave za nelegalno posedovanje oružja.

Iz izvora bliskih tužilaštvu, Novosti saznaju da su P. Ž. u poslednjih nekoliko meseci oduzeta tri pištolja. Ipak, i posle toga uvek se kretao naoružan. Očigledno je verovao da mu je bezbednost ugrožena.

Inače, samoubicin očuh je poznati aleksinački biznismen.

P. Ž. je imao nesreću da je rano ostao bez najbližih. Oca Dragutina ubio je policajac iz Aleksinca u obračunu u piceriji "Tina" osamdesetih godina prošlog veka, a brat od strica ubijen je u Nemačkoj.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • abc...d...

    2. maj 2017 | 19:59

    Ljubazno molim da neko od nadležnih ove države, objasni kako neko sa ovakvim dosijeom i ovoliko krivičnih prijava slobodno šeta srbijom...

  • Toni

    2. maj 2017 | 20:18

    Svi zestoki ni jedan neprebaci 50estu...???

  • Laza

    2. maj 2017 | 23:51

    Baš fina neka porodica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA