Zbog ovih čudnih detalja svi su se pitali da li je gradonačelnik Zagreba stvarno operisan: Zatim je usledio poseban poklon od Kolinde (FOTO)

Zagrebački gradonačelnik drži se odlično u 61. čak i nakon operativnog zahvata

  • 2

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je u ponedeljak 1. maja u kasnim večernjim satima završio na operaciji preklještene kile, preko svog Fejbuk profila, uz dve fotografije, poručio je da je živ i zdrav te svima zahvalio na podršci.

Gradonačelnik Zagreba podigao lonac sa pasuljem i dobio kilu: Večeras hitna operacija, preseo mu 1. maj

Podsetimo, zbog podizanja lonca sa pasuljem gradonačelnik je dobio kilu, nakon čega je završio u Kliničkoj bolnici Sveti Duh u Zagrebu. Bandić bi u bolnici trebao da provede naredna dva dana, a nakon toga mu sledi kućna nega, piše Tportal.

Međutim, mnoge je začudio jedan detalj. Iako je zagrebački gradonačelnik operisan juče, već danas izgleda kao da operacije nije ni bilo, naprotiv, on deluje sveže i odmorno, a ne umorno i iscrpljeno, tim više što bi oporavak trebao trajati nekoliko dana, a povratak na posao moguć je nakon nedelju do dve. Uz to je reč, piše Zagreb info, o fazi oporavka u kojoj će morati da izbegava teže fizičke napore, duža hodanja i stanja, a i posledice mogu biti opasne ako se ne pridržava uputstava.

Takođe, iako pacijent 24 sata nakon operacije ne može da hoda i ne oseća donji deo stomaka i noge, izgleda da se zagrebački gradonačelnik svejedno uspeo jako dobro protegnuti. "Jači je od same bolesti; gotovo nadrealna snaga i volja. Je li Bandić uopšte operisan ili je volja za “delanjem” jača od boli?", stoji u tekstu na Zagreb.nfo.

Zagrebačkog gradonačelnika bodri njegova najveća podrška, supruga Vesna Bandić. Iako se ne može videti često u medijima, izgleda da je uvek uz svog supruga. Ali, ono što je javnosti zapelo za oko na fotografiji je činjenica da Vesna deluje srećno, spokojno i njen izraz lica ne daje dojam zabrinutosti zbog suprugovog stanja.

Upravo zbog ove operacije Bandić se nije pojavio na Županijskom sudu, na kojem je trebala biti podignuta optužnica protiv njega u slučaju "Štandovi".

Međutim, osim zabrinutih Fejsbuk fanova, čini se kako je i predsednica zabrinuta za zdravlja zagrebačkog gradonačelnika. Bandić je, naime, na svom profilu objavio fotografiju sebe u bolničkom krevetu, kako nasmejano grli plišanog medu, a uz krevet mu stoji HDZ-ovac Tomislav Madžar, savetnik predsednice Kolinde Grabar Kitarović.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR spalio Đenku

    3. maj 2017 | 15:13

    Noge se ne osjecaju ako je anestezija u kicmu,a ja sam operisao kilu sa opstom anestezijom,znaci uspavan bio.Nisam se mogao ispraviti,odmah zaboli,sve do skidanja konaca,onda je lakse.

  • Ona

    5. maj 2017 | 10:33

    Medo kraj mede lezi !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA