Na putevima i saobraćajnicama nema gužvi, ali danas naročito morate pazite na jednu stvar

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta

  • 0

Na autoputevima kao i na ostalim državnim putevima I i II reda vozače očekuju dobra prohodnost bez vanrednih zastoja i prekida, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Dragana iz Beča u suzama: Čekala sam sestru iz Apatina, ali onda su došla 2 nepoznata muškarca. Njihove reči su me slomile

VOZAČI PADAJU NA OVOM: Koju grešku je napravio žuti automobil, pa izazvao udes u drugoj traci? (VIDEO)

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Česti pljuskovi karatketristični su za period u kom se nalazimo, a promenljivo vreme sa mogućim gradom i grmljavinom su uslovi koji i te kako mogu biti opasni, jer direktno utiču na bezbednu i sigurnu vožnju, a gotovo uvek su uzrok većeg broja saobraćajnih nezgoda u kojima su mogući i lančani udesi.

Jak pljusak smanjuje preglednost i otežava vidljivost, a voda na kolovozu koja popunjava sve neravnine, kolotrage i druga oštećenja je dodatno opasna. Zato je važno da nailskom na mokre kolovoze odmah samnjite brzinu i budete uvek na bezbednom odstojanju od vozila ispred vašeg.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA