≫ 

Suze Nebojše Glogovca, suze koje su padale kao kiša: Dan kad je Hamlet publiku oborio s nogu (VIDEO)

Komad Vilijama Šekspira u režiji Aleksandra Popovskog izveden je sinoć, a gledaoci su svoje oduševljenje izrazili i veoma visokom ocenom

  • 0

Suze Nebojše Glogovca na sceni užičkog pozorišta govore više od hiljadu reči, iskrene emocije koje se ogledaju u njegovoj pojavi, sigurno je prepoznala i riječka publika.

Zasigurno nije bilo manje emotivno nego u Užicu, pa je ansambl predstave "Hamlet" Jugoslovenskog dramskog pozorišta ispraćen ovacijama na Međunarodnom festivalu u Rijeci, a publika je burnim aplauzom nekoliko puta na scenu riječkog HNK vraćala Nebojšu Glogovca, saopštio je danas teatar.

Da te ulepšavam, to za tebe nije: Dnevna doza Šekspirovih stihova

Komad Vilijama Šekspira u režiji Aleksandra Popovskog izveden je sinoć, a gledaoci su svoje oduševljenje izrazili i veoma visokom ocenom koju je predstava dobila - 4,56.

Prostorija, u kojoj je održan okrugli sto, bila je premala da bi primila sve zainteresovane za razgovor sa glumcima.

Posle kratkog i veoma uspešnog putovanja po Austriji i Hrvatskoj, ovacija u Beču na sceni "Folksteatra", gde je "Hamlet" izveden 29. aprila, i sinoć u Rijeci, ansambl predstave se vraća u Beograd.

Na sceni JDP-a "Hamlet" će se igrati 11, 15, 16. i 19. maja, a predstava koja je na repertoaru 15. maja biće titlovana na engleski jezik.

Pogledajte kako Glogovac fantastično igra svoju ulogu, toliko fenomenalno da su suze toliko iskrene da peku (na 3:20)

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA