Carinik je na izlazu iz Srbije rutinski otvorio prtljažnik autobusa. Nije našao ništa, ali je uhapsio vozača istog trenutka! (FOTO)

Međutim, detaljnim pregledom autobusa, u fabričkoj šupljini u prtljažnom delu, pronađeno je ukupno 1380 paklica cigareta marke ''Ashima'' bez akciznih markica

  • 6

Carinski službenici su 3. maja 2017. godine, na graničnom prelazu Gradina, sprečili pokušaj krijumčarenja još 1380 paklica cigareta bez akciznih markica. Prekršaj je otkriven na izlazu iz Srbije, kada se za kontrolu prijavio autobus čiji su vozač i putnici prethodno rekli da nemaju ništa da prijave za kontrolu.

Kamiondžija je rekao da vozi samo slatkiše. Carinik je rutinski zadigao ciradu i shvatio da se sprema Treći svetski rat! (FOTO)

Carinik je prišao "seatu" i video prelepe devojke unutra: Krenuo je pretres, a kad se jedna skinula u gaćice, ostao je NEM (FOTO)

Međutim, detaljnim pregledom autobusa, u fabričkoj šupljini u prtljažnom delu, pronađeno je ukupno 1380 paklica cigareta marke ''Ashima'' bez akciznih markica.

Foto: carina.rs Foto: carina.rs

Kao vlasnik cigareta prijavila se 34-godišnja srpska državljanka rekavši da ne poseduje ni račune, niti dokumentaciju za pronađene cigarete.

Kako se radi o akciznoj robi bez prateće dokumentacije, cigarete su zadržane do okončanja prekršajnog postupka.

Foto: carina.rs Foto: carina.rs

Dva dana ranije, 1. maja 2017. godine, na ulazu graničnog prelaza Preševo, našao se i autobus jedne domaće turističke agencije u čijem prtljažniku je otkrivena putna torba puna lekova.

Foto: carina.rs Foto: carina.rs

U torbi se nalazilo čak 627 kutija lekova, od čega najviše leka ''Nozinan 25 mg'', čak 315 kutija. Pomenuti lek spada u grupu tzv. antipsihotika i koristi se kod pacijenata kojima se priviđaju stvari koje ne postoje.

Kako se niko od putnika i vozača nije prijavio kao vlasnik otkrivene torbe, prekršaj je pokrenut protiv vozača što je uobičajna praksa u takvim slučajevima.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Todor55

    4. maj 2017 | 16:12

    Carinik ne hapsi on vrši pregled vozila i roba,policajac vrši pregled lica i lišava slobode.

  • Nista licno

    4. maj 2017 | 18:52

    Bila sam u autobusu Nitravel-a koji je 1.maja zaustavljen na povrtku iz Soluna. Pronadjena su 2 kofera i torba puni stvari i lekova. Pomenuti prtljag su sasvim sigurno ubacili vozaci jer ih nije bilo prilikom ukrcavanja u Solunu.

  • Cex

    4. maj 2017 | 19:31

    Klasicna dojava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA