Panika na londonskom aerodromu: Letovi otkazani zbog sumnjivog paketa (FOTO)

Oglasio se i portparol aerodroma rekavši da je letovi otkazani i da se izvinjava putnicima koji će ovim postupkom biti pogođeni

  • 0

Letovi na terminalu broj 3 na londonskom aerodromu Hitrou kratrkotrajno su stopirani zbog bezbednosnih razloga, kada je primećen sumnjivi paket. Nakon dolaska policije saopšteno je da se terminal ponovo otvara dodajući da će policajci sarađivati sa osobljem da se operacije vrate u normalu, prenose Agencije.

Policija uhapsila dva muškarca na moskovskom aerodromu: Nosili su barut i municiju!

- Radimo na terminalu 3 nakon navoda o sumnjivom predmetu koji je otkriven tokom rendgenske kontrole prtljaga - navodi se u saopštenju londonske policije, prenosi Rojters.

Portparol policije je potvrdio da su njihovi pripadnici pozvani zbog sumnjivog paketa na aerodromu jutros nešto pre osam časova.

- Policajci će ostati na mestu događaja - poručio je portparol, prenosi San.

Kako su otkazani brojni letovi, putnici su na razne načine, pa i preko društvenih mreža pokušavali da dobiju informaciju o svom letu.

Mnogi su se žalili zbog nedostatka tih informacija. Prethodno se oglasio i portparol aerodroma rekavši da je letovi otkazani i da se izvinjava putnicima koji će ovim postupkom biti pogođeni.

Juče je na istom aerodromu uhapšen muškarac (30) koji je došao letom iz Istanbula, prenosi metro.co.uk.

Policija je saopštila da je ovaj čovek uhapšen zbog sumnje da je pripremao teroristički napad.

- Odven je u policijsku stanicu u južnom delu Londona, gde je zadržan - poručili su iz policije.

Aerodrom Hitrou je jedan od najprometnijih na svetu, a zatvoreni terminal uglavnom je predviđen za duge linije letova, iako takođe nudi i letove za neke evropske destinacije, navodi agencija.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA