≫ 

Za stalni posao na Malti plata 98.000 dinara: Potrebno je ispuniti samo JEDAN uslov. Imate još 18 dana da se prijavite!

U opisu posla piše da se traže konobari i konobarice sa iskustvom od godinu dana i poznavanjem engleskog jezika

  • 4

Na Halo oglasima je osvanula i više nego primamljiva ponuda za posao! Naime, kompanija koja sarađuje sa velikim brojem ugostiteljskih objekata, restorana, hotela sa pet zvezdica, kao i sa vodećim ketering agencijama raspisala je oglas u kome traži zainteresovane radnike za posao na Malti!

Hrvati nude platu od 2.000 evra za sezonski letnji posao: Ova zanimanja su najtraženija, 2.000 radnih mesta u Dubrovniku zvrji prazno, ali...

U opisu posla piše da se traže konobari i konobarice sa iskustvom od godinu dana i poznavanjem engleskog jezika, a nudi se posao sa punim radnim vremenom u hotelima i restoranima na Malti, kao i za događaje koje organizuju tokom cele godine.

Navode da im je potreban profil radnika koji je prijatan, odgovoran, orijentisan ka pružanju vrhunske usluge u ugostiteljstvu.

Poslodavci nude i posao tokom cele godine, pomoć u vezi sa papirima potrebnim za radnu dozvolu, te pomoć oko pronalaženja smeštaja i garantuju isplatu na vreme, a plata je prava sitnica - neverovatnih 98.400 dinara!

Potrbno je više izvršilaca, a intervju za posao održaće se u Beogradu 22. i 23. maja na adresi Terazije 26, u kancelarijama Muzičke omladine Beograda.

Sve detalje pogledajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    5. maj 2017 | 13:22

    Konobarice samo traze a zna se i za sta.

  • dudule

    5. maj 2017 | 12:43

    Plata od 800e a stan na malti tesko ces naci bez 300-400e, za hranu higijenu minimum 250-300e i od plate ti ostane ćorak, al zato se kupas u moru 300 dana u godini a 365 dana u znoju hohoho

  • Krle

    5. maj 2017 | 13:15

    Nisu samo rekli da se radi od jutra do sutra!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA