≫ 

Uz kreditnu karticu Telenor banke nova sofa postaje "udobniji" trošak!

Osamostaljivanje i selidba predstavljaju jednu od najvažnijih životnih odluka

  • 0

Pored uzbuđenja zbog konačnog sticanja sopstvenog doma, neizbežno se javljaju i finansijski izdaci za opremanje stana. Kako da zadržite divan osećaj useljavanja u novi dom, a da vas ne preopterete brojni troškovi?

Upravo iz tog razloga Telenor banka je korisnicima kreditne kartice omogućila podelu transakcija na mesečne rate, bez obzira na to gde se nalaze i na koji način je izvršeno plaćanje– putem interneta, u prodavnici ili na bankomatima. Preduslov je da transakcija bude veća od 2.000 dinara, a korisnici sami mogu rasporediti plaćanja, s tim da je maksimalan broj rata 12.

Foto: Promo Foto: Promo

Korišćenje te mogućnosti kreditne kartice, pruža kontrolu pri planiranju budžeta i fleksibilnost u važnim odlukama. Telenor banka jedina pruža mogućnost da se o broju rata odluči nakon izvršene transakcije, dok se trošak može prebaciti i sa tekućeg računa na kreditnu karticu. Podela na rate može se izvršiti jednostavno, u samo nekoliko koraka putem aplikacije Telenor banke. Odabirom opcije Podeli na rate u detaljima transakcija sa kreditne kartice, nova sofa za opremanje stana postaće "udobniji trošak"!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA