Nađ stavljen pod nadzor lekara: Osumnjičen za dvostruko ubistvo

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je predviđena kazna od minimum 10, pa čak i do 30 ili 40 godina zatvora

  • 0

Više javno tužilaštvo u Somboru dalo je predlog somborskom Višem sudu da se Friđeš Nađu (52), osumnjičenom za dvostruko ubistvo u Doroslovu odredi pritvor u trajanju do 30 dana od dana kada je lišen slobode.

Dobro jutro, došao sam prugom iz Srbije, udario sam koleno i ubio dvoje ljudi: Ovo su poslednje reči pred hapšenje ubice iz Sombora (VIDEO)

Taj predlog je nakon saslušanja prihvatio sudija za prethodni postupak te je osumnjičnom odredio pritvor zbog postojanja opasnosti od bekstva i zbog okolnosti koje ukazuju na to da osumnjičeni može uticati na svedoke u daljem krivičnom postupku.

Portparolka Višeg suda u Somboru Manela Operta Podunavac izjavila je za Blic da se osumnjičenom na teret stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je predviđena kazna od minimum 10, pa čak i do 30 ili 40 godina zatvora.

Manela Operta Podunavac kaže da se osumnjičeni tereti i za krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nađ je psihički rastrojen i lošeg zdravstvenog stanja pod nadzorom lekara, a pomoć će mu biti ukazana u Pritvorskoj jedinici kazneno-popravnog zavoda u Somboru.

Podsetimo, Nađ iz Svilojeva kod Apatina osumnjičen je da je 27. aprila u Doroslovu ubio Roberta Hola (61) i njegovu nepokretnu komšinicu Eržebet Štamfer i teško ranio njenu ćerku Rozaliju (43).

Nakon šestodnevne potere Nađ je uhapšen u Osijeku, a hrvatske vlasti deportovale su ga u Srbiju 3. maja gde je predat u nadležnost Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA