≫ 

TELEGRAF NAJPOSEĆENIJI PORTAL U SRBIJI: Hvala što nas čitate, a sad imamo još jednu važnu poruku za vas!

Telegraf.rs je od februara, kad se popeo na drugo mesto, porastao vrtoglavom brzinom

  • 26

Od januara 2017. godine, poseta na portalu Telegraf.rs porasla je za 30% po podacima Googlea! Vaša podrška je dodatni vetar u leđa našim novinarima i urednicima da vas i ubuduće prvi obaveštavamo o događajima širom zemlje, regiona i celog sveta!

Šest meseci smo izvan Gemiusovog obračunavanja posete, a portal beleži stalni rast, što je u skladu sa onim da se Telegraf.rs od 2012. godine nalazi na uzlaznoj putanji - bez ikakvih padova u poseti i kvalitetu sadržaja.

Telegraf je tako s porastom od 30 odsto - najposećeniji portal u Srbiji. Takođe, po podacima Facebooka, objavljeni sadržaj Telegrafa na toj društvenoj mreži duplo više je šerovan u odnosu na prvog sledećeg konkurenta.

Kako izgleda redakcija portala Telegraf.rs?

KAKO PRAVIMO VESTI

Mreža dopisnika Telegrafa svakodnevno vas obaveštava o najvažnijim događajima iz svih gradova u zemlji, a trudimo se i da vam predstavimo najlepše krajeve Srbije, o kojim retko ko piše. Ne želimo da se ograničimo samo na Beograd, pa smo baš zato uvek prvi u svakom gradu i selu Srbije.

Rubrika POLITIKA ima pregršt intervjua sa svim najvažnijim političarima u Srbiji, ali i regionu.

Novinari SVETA i JUGOSFERE iz minuta u minut su u korak sa dešavanjima širom planete, koji istražuju i kako se sve to može odraziti na nas. A tu je i rubrika ZANIMLJIVOSTI, na kojoj se bavimo istorijskim temama, ali i šarolikim dešavanjima koje odjekuju društvenim mrežama.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ne zaboravljamo ni POP I KULTURU, gde možete naći apsolutno sve događaje u Beogradu i Srbiji, pročitati zanimljive intervjue s našim čuvenim glumcima, književnicima, a naposletku tu možete saznati i sve o stripu, filmovima, novim bendovima, mladim talentima...

RUBRIKA SPORT

Nismo tu samo da vas prvi obavestimo o sportskom rezultatu, tu smo da vam pokažemo i sve što se dešava van stadiona, mečeva i drugih sportskih događaja. Snimatelji, foto-reporteri i novinari svojim oštrim okom primetiće sve što ne možete videti na televiziji, a to vi istog trena možete da gledate uživo bilo na portalu ili na Fejsbuk stranici.

Jednostavnim klikom na link OVDE upoznajte se sa našim najinteresantnijim vestima iz sporta.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

RUBRIKA DŽET SET

Kako žive poznate ličnosti - od pevačica do glumica - sve vesti su na ovoj rubrici. Prvi saznajemo sve najvažnije vesti iz života naših javnih ličnosti, uvek su raspoloženi da govore za nas, pa i o "pipavim" temama. Takođe, holivudske intrige su posebno zabavne, pa se i tim temama bavimo poput svetskih medija.

 RUBRIKA ŽIVOT I STIL

Bilo da ste tinejdžer ili ste u ozbiljnim godinama - apsolutno svakom smo posvetili podjednaku pažnju.  Takođe, na ovoj rubrici se možete informisati o nezi tela, trendovima u modi, kao i o svim neprijatnostima koje mogu da vas zadese, ali i kako da ih prebrodite.

RUBRIKA HI-TECH

Kakav je to portal koji se ne bavi razvojem tehnike i nauke? Telegraf.rs prati sve hi-tech trendove, testiramo najnovije telefone i igrice. Takođe, pratimo razvoj celokupne IT industrije, koja je u ekspanziji.

RUBRIKA FOTO

Foto-reporteri su nezamenljiv deo našeg tima, jer u svakom momentu su spremni da uslikaju trenutak koji ćete dugo pamtiti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

 EKIPA KOJA SPAJA VAS I NAS - IT tim

Naš tim u kom su i IT manager i community manager u svakom trenutku komunicira s čitaocima na društvenim mrežama, trudi se da naša aplikacija bude brza i u uvek dostupna! Oni su veoma važna spona između čitalaca i novinara.

NE ZABORAVITE:

Imamo važnu poruku za vas - nas možete čitati samo putem interneta, jer to je najbrži način da saznate najvažnije informacije! Zato, telefon u ruke, laptop ispred sebe i - čitamo se i dalje!

Hvala što nas pratite

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Ekipa portala Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    23. jun 2017 | 13:18

    Definitivno najbolji i najpregledniji portal,poneki naslov se ne uklapa bas u sadrzaj,ali nema zamjerke.Ostajemo uz vas.Cestitam i srecnoooooo

  • Cvet

    23. jun 2017 | 12:19

    Cestitam zato vas i pratim

  • ¿Душка

    23. jun 2017 | 16:29

    Свако јутро уз кафу ,дружим се са вама и поподне,дивни сте и хвала на сажетим и истинитим информацијама!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA