≫ 

Čovek koji je ubio ženu i taštu, ranio ćerku, pobegao na Kosovo: Nekoliko meseci pre zločina je opljačkao pumpu

Gorana Petrovića u rodnom selu Pasjanu, gde mu žive roditelji, znaju kao “problematičnog” momka koji je na sebe skretao pažnju incidentnim ponašanjem, ali i ekscentričnom garderobom

  • 1

Goran Petrović (24) koji je u četvrtak veče na putu Bujanovac - Gnjilane, kod mesta Lučane ubio svoju suprugu Jovanu Petrović (21), taštu Dušicu Ivanović (42) i ranio jednoipogodišnju ćerku K. P. nalazi se u bekstvu i za njim tragaju i kosovska i srpska policija. Kako Večernje novosti saznaju, on je pokušao da sa područja centralne Srbije uđe na prostor Kosova, a od četvrtka uveče mu se gubi svaki trag.

Krvavi pir kod Bujanovca: Muškarac ubio taštu i ženu, ranio devojčicu

U petak je uhapšen taksista S. C. (25), Goranov poznanik, koji je ubicu dovezao do mesta zločina, a zatim mu pomogao da pobegne.

- Zbog sumnje da je izvršio krivična dela neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca i pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, taksisti je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Vranju - kažu u vranjskoj policiji.

U vranjskom Višem tužilaštvu kažu da se ubistvo dogodilo u “mercedesu” teget boje. U njemu je pronađeno beživotno telo tašte, dok se Jovana neko vreme borila za život.

Nažalost, iako je transportovana u vranjski Zdravstveni centar, podlegla je povredama. Dete K. P. operisano je u Nišu, oporavlja se i nalazi se van životne opasnosti.

Istraga je pokazala da su obe žene imale prostrelne rane, pa se pretpostavlja da je na njih pucano vatrenim oružjem.

Gorana Petrovića u rodnom selu Pasjanu, gde mu žive roditelji, znaju kao “problematičnog” momka koji je na sebe skretao pažnju incidentnim ponašanjem, ali i ekscentričnom garderobom.

Od kada je avgusta prošle godine identifikovan kao jedan od pljačkaša pumpe u obližnjem selu Šilovu, kada je nedaleko od mesta pljačke pronađen motor sa kacigom i njegovom ličnom kartom, njemu se gubi svaki trag. Od tada je, kako se pretpostavlja, živeo odvojeno od ćerkice i supruge.

Sagovornici Novosti iz ovog kraja kažu da je Goran kobne večeri kada je počinio stravičan zločin pozvao suprugu da dođe sa ćerkicom na mesto koje je predložio ali se, u međuvremenu, predomislio i promenio lokaciju. Neki smatraju da je planirao ubistvo, dok drugi ocenjuju da je oružje potegao nakon svađe u kolima.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA