≫ 

Iz krokodilske torbice je izvadila gaćice i rekla - pomiriši: Na današnji dan pre 15 godina umrla je diva Marlen Ditrih (VIDEO)

Ime jedne od najvećih filmskih diva 20. veka, Marlene Ditrih, oduvek je bilo sinonim holivudskog glamura i seksepila, a iza bleštavih haljina i svilenih čarapa, skrivali su se promiskuitet

  • 4

Marlen Ditrih jedna od najpoznatijih glumica koja je nekada krasila velika platna i time oduševljavala gledaoce širom sveta, umrla je na današnji dan 6. maja pre 15 godina.

O njoj godinama maštate, ona je seksi i neodoljiva, ali, nema šansi da je prepoznate na ovoj slici! (FOTO)

Ne treba posebno napominjati kako se radilo o osobi koja je svoj talent demonstrirala u više filmova kao što je "Plavi anđeo", "Šangaj ekspres" i "Želja".

U filmu "Maroko" bila je nominovana za Oskara za najbolju glavnu glumicu. Marlen je važila za jednu od najcenjenijih i najtraženijih glumica, kao i za najplaćeniju kabaretsku igračicu na svetu.

Ime jedne od najvećih filmskih diva 20. veka, Marlene Ditrih, oduvek je bilo sinonim holivudskog glamura i seksepila, a iza bleštavih haljina i svilenih čarapa, skrivali su se promiskuitet, alkoholizam i, kako kaže njena ćerka Marija Riva, šizofrena ličnost.

Sa glumicom nije bilo jednostavno živeti. Ljubavnici, život u koferima na četiri adrese holivudskoj, londonskoj, pariskoj i bečkoj, kao i neobični ispadi, ostavili su gorak ukus u ustima njene ćerke koja je o životu svoje majke izdala nekoliko biografija, a u jednoj je opisala i prvi susret Marlen Ditrih sa Vilijamom Rivom, svojim suprugom.

Foto: Wikipedia/Twentieth Century Fox Foto: Wikipedia/Twentieth Century Fox

- Ušla je kroz vrata, pogledala ga, otvorila svoju veliku krokodilsku torbicu, izvadila nekoliko ružičastih gaćica i stavila mu ih pod nos. Pomiriši. Ovo je on. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država. Bio je odličan -  prenosi magazin Buka.

Osim Džona F. Kenedija, među njenim ljubavnicima koje je imala tokom 40 godina duge karijere našli su se i njegov otac Džosef P. Kenedi, Frenk Sinatra, Klark Gejbl, Gari Kuper, Džejms Stjuart, ali i koleginice Mae Vest i Edit Pjaf.

Ona nikada nije skrivala svoju biseksualnost, čak je zaključila da su žene bolje ljubavnice, ali da je s njima teško živeti.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pile

    6. maj 2017 | 17:31

    Ta je umela da zivi !

  • Iz beograda

    6. maj 2017 | 18:31

    Ona je zivela kao sto su sve zvezde u ona vremena.jedina glumica koja je kazala hitleru nelislusnost.

  • slađa

    6. maj 2017 | 19:15

    Beli anđeo i dodir zla u baršunastoj Lili Marlen. Čulno i neponovljivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA