BEKSTVO: Srpska državljanka, članica bande Pink Panter, pobegla iz grčkog zatvora!

Olivera Vasić Ćirković (43) pobegla iz zatvora Koridalos u blizini Atine uz pomoć muškarca koji je ušao u zatvor pod izgovorom da je doneo namirnice za zatvorenike

  • 1

Bivša košarkašica Crvene zvezde Olivera Vasić Ćirković (43), osumnjičena za članstvo u međunarodnoj bandi Pink Panter, pobegla je iz grčkog zatvora u blizini Atine, javljaju grčki mediji.

Kako je prenela grčka agencija ANA, ona je pobegla iz zatvora Koridalos uz pomoć jednog muškarca, koji je ušao u zatvor pod izgovorom da je doneo namirnice za zatvorenike.

On je zatim izvukao pištolj, udario i onesvestio stražarku koja je pokušala da ga zaustavi, navodi ANA.

Olivera je uhapšena u martu u skloništu bande u severnom atinskom predgrađu, ubrzo nakon što su u drugom delu grada uhvaćena druga dva srpskih mladića posle obračuna sa policijom.

Grčka policija veruje da su oni članovi bande Pink Panter, koja je postala poznata 2003. godine nakon velike pljačke u Londonu. Ta banda je do sada, kako se veruje, izvela više od 150 pljački u Britaniji, Japanu, Dubaiju i Švajcarskoj, prenose grčki mediji.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alkatraz

    12. jul 2012 | 23:50

    nema zatvora a da srbin ili srpkinja ne mogu da pobegnu iz istog xaxa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA