JEO RUKU ŠURAKU: Goli kanibali na "mirišljavoj soli" ponovo napadaju!

Čarls Bejker sa Floride je otišao u posetu devojci kako bi video dete, ali pošto je bio pod uticajem "ljudožder droge", skinuo se go i pokidao kožu sa ruke njenog brata

  • 0

Čarls Bejker (26) sa Floride pod uticajem ljudožder droge "mirišljava so" odgrizao je muškarcu parče kože sa ruke! Naime, Bejker je otišao u posetu svojoj devojci kako bi video dete. Kada je otvorila vrata, devojka je ugledala Bejkera golog.

U sledećem trenutku odgurnuo ju je, počeo sve da lomi po kući i pokidao kožu ruke njenog brata Džefija Blejka koji je pokušao da ga smiri.

- Otkinuo mu je parče kože, ovo više nije Čarls kojeg ja znam, ne znam šta se sa njim dešava - rekla je prestravljena devojka.

Tokom kanibalskog napada Blejk je uspeo Bejkera udarcem u glavu da onesposobi.  Pošto je po dolasku policije Bejker uporno pokušavao da ustane, smirili su ga elektrošokom.

Policajci su Bejkera najpre odveli u  mentalnu bolnicu kako bi mu proverili psihičke funkcije a zatim u zatvor. Analizom je utvrđeno da je bio pod uticajem "mirišljave soli".

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA