Jeza u Apatinu: Izmasakrirao suprugu pa presudio sebi istim nožem, cela kuća bila u krvi

Žena je ležala na kauču, mrtva, a pored nje, na podu, bio je muškarac koji je davao znakove života kad je stigla patrola policije

  • 4

U kući Mire Radumilo (55) u Apatinu, pre dve noći dogodila se tragedija, kada je na nju nožem nasrnuo bivši suprug Mile Obradović (67), koji je potom presudio i sebi.

JEZIVO UBISTVO I SAMOUBISTVO U APATINU: Razveli se pre 10 godina, često joj je pretio, a sad je izbo nasmrt!

Izvor iz istrage za Informer otkriva da je prizor bio jeziv, kao u najgorim horor filmovima.

- Cela kuća je bila u krvi. Žena je ležala na kauču, mrtva, a pored nje, na podu, bio je muškarac koji je davao znakove života kad je stigla patrola policije. U jednom trenutku se malo povratio, pa je sebi zadao još nekoliko uboda nožem. Hitna pomoć ga je brzo prebacila u bolnicu, gde je umro tokom hirurškog zahvata - navodi izvor.

Ovom masakru prethodilo je dugogodišnje porodično nasilje.

Bivši supružnici su razvedeni oko desetak godina, ali je Mile često pretio Miri, zbog čega ga je ona navodno i prijavljivala policiji.

Njena rođaka ispričala je da ju je tukao još dok su bili u braku.

- Kad bi pobegla od njega kod majke, on bi plakao i obećavao joj da to više nikad neće da ponovi. Zbog zajedničke ćerke, koja je sad odrasla i ima svoju porodicu, Mira mu se vraćala. To je trajalo punih 20 godina, dok žena nije konačno smogla snage da ga zauvek ostavi. On se, međutim, nije mirio s tim. Stalno ju je proganjao, pratio, pretio, nazivao pogrdnim imenima, presretao na ulici i pretio joj ubistvom - priča rođaka ubijene, dok njena prijateljica navodi da joj je Mira priznala "da dosadilo da se plaši, da je umorna od svega i da će biti kako mora da bude.

Da podsetimo, njeno telo bilo je bukvalno izmasakrirano ubodima, najviše u predelu srca i stomaka, dok je Mile navodno prvo probao da se obesi, ali kada mu nije uspelo nožem je izbo sebe po srcu i vratu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/ Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н. С

    9. maj 2017 | 01:18

    Значи мораш скота да трпиш по цену живота. И нека неко сада каже, да смо у држави пред законом једнаки.Нисмо. У последње време су се догодили ужасни злочини баш зато. Казне никакве, нико не реагује на време и крај је овако ужасан. Сирота жена. Ако није могао без ње, што се није лепо убио, а њу оставио на миру.

  • Marija

    9. maj 2017 | 07:04

    Sigurno ima i druga strana priče Nisu žene takva nevinašca .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA