≫ 

Ko je ranjeni mladić u Jagodini: Bio u zatvoru zbog ubistva, pa proglašen duševno bolesnim!

Stanojlović je, nakon što je ubio mladića, uhapšen u akciji u kojoj je učestvovao i PTJ

  • 1

Na Darka Stanojlovića Popa (34), bivšeg robijaša iz Krušara kod Ćuprije, koji je sinoć s 12 metaka ustreljen kod "Rode" u Jagodini, pucali su nepoznati počinioci. Stanojlović je 2008. godine u centru Paraćina ubio Veljka Stojanovića (19). Stanojlović je stabilizovan i prevezen u KC Kragujevac na dalje lečenje.

STRAVIČNA PUCNJAVA U JAGODINI: U muškarca ispaljena 22 metka, pogodilo ga 12!

Zločin se dogodio u glavnoj ulici u Paraćinu ispred ćevabdžinice "Tri grozda", u noći između 5. i 6. avgusta. Pijani i drogirani Stanojlović, koji je taksijem sa devojkom došao iz Jagodine, i usput maltretirao prolaznike i vitlao pištoljem, prišao je Stojanoviću koji je sa braćom bio ispred ćevabdžinice.

Uz reči: "Što me, bre, ti tako gledaš", uperio je pištolj u Veljka, a kada je on pokušao da ga odgurne, Stanojlović je ispalio četiri hica iz "tetejca", od kojih je jedan Veljku prošao pravo kroz srce.

Ubica je pobegao, ali ga je policija istog dana uhapsila u iznajmljenom stanu u Paraćinu, u akciji u kojoj su učestvovali i pripadnici PTJ-a.

Nakon završene istrage, protiv Stanojlovića je podignuta optužnica za svirepo ubistvo, ali je na glavnom pretresu optužnica preinačena u skladu sa nalazom veštaka, a to je da je ubica duševno bolestan.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Info centrala)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA