Snimao je sve dok je imao seks sa ženom koja je spavala, a sada ga je stigla surova kazna!

Nasilnik i žena su pili alkohol i koristili droge, nakon čega je ona zaspala a on je iskoristio, a da ona toga uopšte nije bila svesna

  • 5

Skot Hamphriz snimao je sebe kamerom dok je imao seks sa ženom koja je spavala, zbog čega je uhapšen, osuđen na šest godina zatvora i upisan u knjigu seksualnih prestupnika za ceo život.

Masakr u luksuznom penthausu: Ugledni doktori pronađeni prerezanih grkljana. Pored njih torba puna dragulja i misteriozna poruka (FOTO)

Pet pronađenih video klipova pokazuju Hamphriza koji napada uspavanu ženu, koja pritom, ali ni tokom celog čina nije dolazila svesti, već je samo u jednom momentu zahrkala.

Sud u Linkolnširu ga je osudio za pet seksualnih prestupa.

Kako je utvrđeno, žrtva i Hamphriz su se poznavali od ranije i već imali povremene seksualne odnose, a kobne večeri, 26. jula 2016. otišli su na piće.

Prema izjavama policije, nasilnik i žena su pili alkohol i koristili droge, nakon čega je ona zaspala a on je iskoristio, a da ona toga uopšte nije bila svesna.

- Tek kada je u treznom stanju video svoje snimke shvatio je težinu onoga šta je uradio, i tada je i priznao delo - rekao je tužilac Toni Stanford, a prenosi BBC.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA